Forsyninger til trykke ahorn træer & gør ahornsirup

August 14

Tidlige forår i nordøst er ahornsirup tid. Dreje sap af ahorn træerne i god smag pandekage sirup kræver det rigtige udstyr, temperaturer over 40 grader Fahrenheit og lidt arbejde.

Du skal først indsamle sap for at gøre ahornsirup. Madlavning sap bør gøres udendørs på en hobby størrelse fordamper eller i en stor Teflon coated gryde over en udendørs rækkevidde eller pejs. Efter madlavning sirup skal være dåse til opbevaring.

SAP indsamle værktøjer

At indsamle maple sap du skal trykke på træer, der er over ti inches i diameter. En god Akku boremaskine med en smule af samme størrelse som din vandhaner vil være behov for at bore et hul i en træstamme. Bore hullet og tryk spidsende tap ind i træet.

For hvert tryk du skal bruge en sap taske eller overdækket spand til at indsamle sap som det løber ned. Poserne er billige og bestemt til blot én anvendelse. SAP spande er lavet af tunge grade plast eller galvaniseret stål og leveres med buet låg til at forhindre regn eller forurenende stoffer i at komme i sap.

Mængden af sap du vil samle i en given dag kan variere en hel del. Det er vigtigt at have mad sikker opbevaringsbeholdere til sap du indsamle. Mad sikker polypropylen sap lagerenheder fås i størrelser spænder fra tyve fem gallon op til femten hundrede gallons.

Sirup madlavning værktøjer

Den letteste metode til madlavning off sap er at bruge en gasfyrede fordamper. Hvis du ikke kan bruge en fordamper kan du koge sirup i en gryde. Brug en Teflon belagt pan, der er mindst seks inches dyb at undgå siruppen kogende over.

En uden for rækkevidde eller udenfor pejs kan bruges til at koge sirup. Mens siruppen madlavning vil du bruge en slik termometer til at overvåge temperaturen af sap. Siruppen er færdig når det når 219 grader Fahrenheit og indeholder 66-67 procent sukkerindhold. En sirup hydrometer og målebæger vil tillade dig at teste for indhold af sukker.

Canning sirup

De næste ting du skal bruge filtrering klude og steriliseret konservesfabrikker krukker og låg. Den bedste klud til filtrering sukkerkrystaller ud af siruppen er uld eller Orlon.

Først filtreres den varme sirup og derefter hælde det i steriliseret glas konservering krukker. Fyld krukken op næsten hele vejen, skrue på låg og lad det køle.Siruppen vil gemme i lang tid, men bør opbevares i køleskab efter åbning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com