Hvordan at justere en vestlige plov

August 14

Hvordan at justere en vestlige plov

Wisconsin-baserede vestlige produkter er en førende producent af sneplove til four wheel-drev pickup lastbiler og sport utility køretøjer. Vestlige plove er lavet af en tunge gauge stål klinge, en A-frame og kvadrant, som forbinder på bagsiden af vingen. Kvadrant er tilsluttet A-frame med en drejelig bolt, der tillader kvadrant og blade til at svinge lige eller venstre. Vingen er hævet og sænket med et hydraulisk lift, der er knyttet til en mount fastgjort til forreste og under køretøjet.

Instruktioner

•Kontrollér hvor hårdt sne pack er--jo hårdere sne pack, jo større den vinkel, du har brug for. Vurdere dybden af sne, som vil bestemme højden af klingen. Vride ud de øverste lag af sne ved pløjning med kniven hævet 3 til 4 inches for første pass. Lavere blade på efterfølgende passerer.

•Juster klinge med styrearm baseret på dine vurderinger af sne pack og sne dybde. Flyt håndtaget frem at hæve kniven og tilbage til at sænke det. Flytte det til venstre for at vinkel bladet venstre og til højre for at vinkel det rigtige. Returnere håndtaget til de centrale, eller neutral, position, når bladet er justeret, medmindre du bruger kniven i sænket (float) position, i hvilke tilfælde holde det der. Denne stilling giver blade til at flytte op og ned med konturen af overfladen bliver pløjet.

•Plow sne og justere plov med jævne mellemrum som betingelser ændringen. Chip væk på sne pack--bruge hele bredden af bladet kun for sne dybder på 6 inches eller mindre. Bruge dele af den klinge bredde for større sne dybder--3/4 af klinge til 9-tommer sne og halv klinge til 12 inches af sne.

Tips & advarsler

  • Skub låsning spolen på håndtaget ned i midten af slots at undgå utilsigtet drift af håndtaget og utilsigtet sænkning af klingen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com