Hvordan til at dræbe kabinet Bugs

August 14

Hvordan til at dræbe kabinet Bugs

Når du åbner dine skabslåger, er den sidste ting du vil sandsynligvis se en fejl. Fejl i dine hylder er der en god chance for din mad er forurenet med bugs, sammen med deres f.ex, deres larve og endda deres affald. En lang række forskellige bugs vil infiltrere din frysere, herunder myrer, mel Bille og korn weevil. At slippe af med dem er simpelthen et spørgsmål om fjernelse og forebyggelse.

Instruktioner

•Kontrollér alle dine fødevarer elementer, der muligvis kunne være forurenet af bugs. Enten smide den inficerede fødevarer væk i en forseglet pose eller container i en udenfor trash kan, eller forsøg på at redde dem. Holde den sigtede mad, der er fri for bugs og deres dele i et ovnfast fad og sæt den inde i en 130 grader Fahrenheit ovn i 30 minutter. Eller du kan hælde fødevarer i en forseglet beholder, plastik og placere den i fryseren med en temperatur på nul grader i fire dage. Maden skal steriliseres, efter du har afsluttet enten af disse processer.

•Suck op de kabinet bugs med slange vedhæftet fil af din støvsuger. Betale særlig opmærksomhed at hjørner og ujævnheder i dine hylder. Tom vakuum dåsen eller taske, når færdig. Hæld kogende vand over bugs eller sprøjte dem med insekticider til at dræbe dem.

•Spray din frysere med insektgift mens hylderne er stadig tom. Spray skal slippe af med eventuelle eksisterende bugs, æg og larver. Tør ned af hylderne med et stykke køkkenrulle når spray er tør og anvende reoler papir for at forhindre eventuelle resterende insekticid fra at røre ved fødevarer, når de vender tilbage til hylderne.

•Sæt klæbrige fælder i hele hylder i skabene. Klæbrige fælder er flade stykker af materiale belagt med en klæbende stof. Bugs vil træde på fælden og bliver hængende. Smide fælderne i skrald til bortskaffelse. Placer en fælde hver fod for de bedste resultater.

•Overførsel din mad i tæt lukket, tyk beholdere til at forhindre fejl i at trænge ind. Plast, glas og metal beholdere typisk fungerer bedst.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com