Organisationen værktøjer til køkkenskabe

August 14

Organisationen værktøjer til køkkenskabe

En organiseret køkkenskab kan gøre dig en mere effektiv kok og bager. At vide, hvor hvert element i dit køkkenskab er afgørende for at finde, hvad du behøver, når du har brug for det. Investere i et par punkter og ved hjælp af nogle organisatoriske metoder, vil dit køkken være enklere at navigere ved design.

Drypfri containere

Disse plast eller glas beholdere med LUN montering låg ofte kommer i sæt med varierende størrelser, og er perfekt til lagring af almindeligt spildt elementer som mel og sukker. Til bedre for at identificere hvad der er i hver container, du kan bruge dem, der er klar eller du kan mærke hver. Det er bedst at sætte de tungere emner i bunden af kabinettet, så de er mindre tilbøjelige til at blive droppet. Du kan også bruge mindre beholdere eller Mason krukker til at gemme løs emner som nødder eller chokolade chips.

Spice stativer

Den mest rigelige, og svært at organisere, elementer i et køkken er krydderier og andre små nødvendigheder bruges til madlavning og bagning. Du kan købe et spice rack med flere hylder eller en lazy Susan enhed, der sidder i din fryser og tillader dig at spinde krydderier rundt, indtil du finder hvad du søger. Når du ved, hvordan du ønsker at gemme dem, kan du organisere de krydderier, baseret på typerne af retter de gå i eller hvor ofte du bruger dem.

Kabinet hylder

Tilføjer mindre hylder til din kabinetter kan hjælpe dig udnytte det maksimale antal mellemrum. Differentieret hylder gradvist stige og tillade dig at se, hvad der på bagsiden af skabet mere let og lodret hylder er stablet opad til plads til flere elementer i det samme rum. Tunge elementer bør sættes på bunden for at hjælpe med at stabilisere differentieret hylderne.

Reoler sektioner

For at øge niveauet af organisationen, kan du købe Sektional skær til at sætte i din kabinetter til at gruppere lignende varer. Dette kan hjælpe dig bedre finde emner du behov og kan forhindre emner i at få rodet sammen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com