Hvordan at rengøre smør Spray fra silikone pander

August 15

Rengøring smør spray fra en silikone pan kan være vanskelig, fordi resten ikke kommer med den sædvanlige varme sæbevand behandling. Men der er en nem måde at fjerne smør spray helt og forlade din silikone pander, pæn og ren.

Instruktioner

Hvordan at rengøre smør Spray fra silikone pander

•Før du selv våde gryden, støv nogle bagepulver over det berørte område og der er afsat. Tage en køkken skrubber (ikke svamp) og dæmpe det med varmt vand. Hæld en linje af opvaskemiddel ned i midten af skrubber.

•Brug sæbevand køkken skrubber til at skrubbe små, cirkulære bevægelser over bagning-soda-støves gryden. Stå fast, men krat ikke for hårdt, som en silikone pan vil ikke kræve for meget slid at fjerne spray. Når du har skrubbes hele panden, køre din køkkenvask på indstillingen hotteste vand. Lad vandet løbe til en god minut til at sikre, at det bliver meget varmt.

•Når vandet er varmt, holde gryden i vasken og lad vand vask væk så meget af resten, som muligt, at tage din tid og grundigt skylning gryden. Når gryden er skylles af, ændre vandets temperatur til at varme og mætte køkken skrubber. Brug skrubber til at slippe af med eventuelle overskydende sæbe eller bagepulver efterladt før de giver pan en sidste skylning. Gryden kan enten luft tørre eller tørres med et rent håndklæde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com