Hvordan til at lukke munden på en første Alert 9120B røgalarm

August 15

En første advarsel-mærke røgalarm giver avancerede advarsel mod farerne ved røg indånding eller en potentiel brand ved lyder en alarm for at advare beboere i et hjem. Model 9120B røgalarm er så sårbart over for falske alarmer forårsager dens horn til at lyde som nogen andre røgalarm. Du kan lukke munden alarm, hvis det klingende unødigt uden deaktivering eller beskadige røgalarmen.

Instruktioner

•Sæt en stige mod væggen hvor den første Alert 9120B model røgalarm er monteret. Hvis detektoren er monteret i loftet, placere stigen under detektoren i stedet. Tryk på og hold knappen "Test/Silence" på siden af detektoren i 10 sekunder. Slip knappen for at indtaste "Tavshed mode", som afslutter alarm fra klingende.

•Ansigt til sikringsboksen. Fjern sikringen eller tur effektafbryderen, der forbinder den elektriske linje til den elektriske samledåse, som der er telegraferede til 9120B model røgalarm. Detektoren vil nu ophøre med at gøre nogen støj. Sted sikringen tilbage i eller rejse circuit breaker igen for at genoprette magten.

•Blow brister af trykluft mod porte på siden af røgalarmen. Flytte luften vil give den detektor sensor med den programmerede type svar, der angiver der er ingen røg stede. Alarmen vil gå stille.

Tips & advarsler

  • Altid tjekke de umiddelbare og omkringliggende område hvor en røgalarm har gået ud; Det er bedre at forebygge end at helbrede.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com