Hvordan man opbygger en japansk haven Gate

August 15

Hvordan man opbygger en japansk haven Gate

Bambus er en af de hurtigst voksende planter på jorden og er alsidig nok til at finde mange traditionelle anvendelser i en have. En simpel bambus gate for en lav japansk bambus haven hegnet symboliserer velkommen. Materiale af porten kommer fra en bøjelig, voksende plante og stilen af porten er uformelle--indbydende indrejse, ikke udgør en barriere. Størrelse gate til at passe mellem slutningen indlæg i en 3-fod høje haven grænse hegn af cedertræ stillinger og tilfældige længder af bambus stok. Base gate design på stilen af hegnet for harmoni.

Instruktioner

•Klippe to side polakker for porten fra den stærkeste, tykkeste bambus stok. Skær de øverste ender lige over lukkede hak i sukkerrør, så regn ikke kan indtaste de hule Stokke. Hvis hegnet er 3 fod høj, skære siden stillinger 30 inches høj. Skåret tværs stykker af bambus stok 1 tomme længere end bredden af porten mellem sin side indlæg.

•Mark hvor de cross stykker vil gå, 6 inches fra toppen af side polakkerne og 6 inches fra bunden. Måle diameteren af cross stykke Stokke og bruge en pagaj bit på en boremaskine til at lave huller til at slot bambus. Hvert spanskrør kan have en lille forskel i diameter så måle hvert hul individuelt.

•Coat enderne af de cross stykker i stærk træ lim og passe dem ind i de borede huller, ½ tomme på hver side. Lad limen tør.

•Sno tynd tråd omkring Stokke af bambus i varierende længder og tykkelser, vedhæfte dem lodret til cross stykker. Stil gate til at harmonisere med eklektisk indretning af lodrette bambus Stokke på haven hegnet. Camouflage ledning med sort japanske sejlgarn, knyttede som om det binde Stokke til cross stykker.

•Indstil gate i mellemrummet mellem hegnet stillinger, 3 inches op fra jorden og markere steder for to hængsler på den ene side. Bore huller helt gennem bambus gate pole for hængslerne. Vedhæfte hængsler til gaten med bolte og møtrikker. Vedhæfte den hængslede side af porten til den markerede hegnspæl med træskruer.

•Anvend en flettet sløjfe i den sorte sejlgarn bundet omkring andre bambus gate stangen og gled over en krog på hegnspæl for en lås.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com