Kælderen oversvømmelse hjælp

August 15

Kælderen oversvømmelse hjælp

Kælderen oversvømmelse kan være en sjælden begivenhed, forårsaget af en naturkatastrofe eller et fælles problem i forbindelse med burst rør, utætte, fonde eller sump pumpen problemer. Selv en minimal oversvømmelser kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer, såsom meldug skader, der fører til luftvejsproblemer. Kronisk oversvømmelser kan føre til strukturelle skader og kan reducere egenskabsværdier. Forebyggende løser og hurtig indsats for at fjerne vandet og tør kælder kan forebygge langsigtede skader.

Mulige årsager

Mens det er næsten umuligt at undgå kælderen oversvømmelse i tilfælde af en naturkatastrofe, kan adressering andre almindelige årsager forebygge kroniske oversvømmelser. Kontrollere kældervægge for integritet; Det er meget lettere i ufærdige kældre med udsatte blok, men vandskade vil vise gennem drywall i færdige kældre. Hvis grundlaget ikke er korrekt imprægneret, kan vand let trænge ind i vægge og oversvømmelse i kælderen. Fastsættelse af denne kan kræve grave ud til fundament og foring væggene med imprægnering membran. Dræning kan forbedres ved at tilføje grus omkring fundamentet og justere jorden grade, så vand ikke er rettet ind i kælderen. Hvis problemer med karakteren ikke er behandlet, kan underminerer jorden skubbe mod foundation, banke blokke ud af linje og forårsager endnu mere kælderen oversvømmelse.

Sump pumper

Sump pumper er designet til at pumpe grundvand væk fra fundamentet af huset. Drain fliser dirigerer vandet oprustning fra omkring fundamentet til en pit--sumpen. Når sumpen er fuld, aktiveres pumpen for at trække vand ud af pit. Mens dette er en effektiv måde at forhindre kælderen oversvømmelse, er en sump pumpe en mekanisk anordning, der kan bryde ned. Hvis du har en sump pumpen og kælderen fortsætter med at oversvømme, inspicere den for at se, hvis motoren er brændt. Selve pumpen sump pumpen switch og decharge linjer kan blive tilstoppet med snavs og kræver rengøring for pumpen til at arbejde. I tilfælde af kraftig regn og oversvømmelser, kan sump fylde hurtigere end pumpen kan varetage vandet, men installere en anden eller backup pumpe kan hjælpe på problemet.

Vand fjernelse

Når en kælder er oversvømmet, kan skadens reduceres ved at handle hurtigt for at fjerne vandet fra kælderen. Før du forsøger at indtaste kælderen, slå elektriciteten- og gas-ventiler, og Åbn derefter alle vinduer. I tilfælde af mild oversvømmelser, kan elektriske farer være et ikke-emne. En enkel butik-vakuum kan bruges til at fjerne små mængder af vand, men det er ikke praktisk for svær oversvømmelsesskader fordi shop-støvsugere kan kun fjerne små mængder af vand på et tidspunkt og elektriske ledninger er farlige. Vand fra alvorlige kælderen oversvømmelse bør være pumpes væk fra huset med en gas-drevet pumpe eller pumpe er tilsluttet en anden elektrisk kilde. Pumpe kun 1/3 af vandet om dagen for at undgå yderligere strukturelle skader.

Oprydning

Alle møbler og andre ejendele skal flyttes uden for tørre; vurdere dem til skade, når de er tørre. Sætte fans og affugtere omkring kælderen. Mudder kan være skovlede op med skovle. Våd gips vokser mug nemt, så det bør fjernes og erstattes; træpaneler er reddes, hvis det ikke er skæv. Tæppet skal fjernes, så gulvet nedenunder kan rengøres. Nogle tæppe skader kan rengøres, men stærkt gennemblødt eller mudret tæppe udgør risikoen for bakterier og bør udskiftes. Vask ned alle væg- og flader med rent vand og derefter igen med sæbevand. Desinficere kælderen overflader, udstyr og sump pumpen afløbet med klor blegemiddel. Madrasser, puder, tæpper og andre stofbetrukne elementer kan ofte reddes, hvis rengøres straks; Hvis de har skimmel eller synes håbløst beskidt, bør de kasseres og erstattes.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com