Sådan Fix Stopgarnet på en kørende Toilet

August 15

Sådan Fix Stopgarnet på en kørende Toilet

Dit toilet køre nu og da? Hvis du tage tank låget af og kig ind, vil du se, hvad der kaldes en "stopgarn". Når du presser ned den flush håndtag, Stopgarnet er trukket og et hul i bunden af tanken er synlige. Det er, hvor vandet går. Hvis Stopgarnet er tæret eller der er hårdt vand oprustning på det lukker hullet, vil det ikke besegle korrekt. Dette vil medføre en langsom udsivning af vand fra tank, og når det er lavt nok tanken vil refill.

Instruktioner

•Drej vandforsyningen til toilettet. Turn-off ventilen er normalt direkte under tanken.

•Lift toppen af tanken. Forsigtig. Det er porcelæn, og hvis du taber den, vil det sandsynligvis bryde.

Skylle toilettet, så du har meget lidt vand at slås med.

•Tag på din gummihandsker, hvis du ikke allerede har gjort. Fjerne den gamle stopgarn. Nogle gange er det så simpelt som bare afhente. Hvis det er så simpelt, så er det måde sidste tid til at ændre den. Ene på billedet var så tæret det føltes klistret jelly.

•Fjern den nye stopgarn fra emballagen. Læs vejledningen. Nogle gange det vil forvirre dig, men det er altid en god ide at læse dem.

•Sæt savtakket remmen (leveres med den nye stopgarn) ind i hullet på forsiden af den nye stopgarn. Trække remmen helt selvom slot indtil det "låser" på plads.

Alternative installationsmetoder:

a. for messing overløb rør: skub kraven over overløb rør, indtil det er hele vejen ned.

OR

b. for plast overløb rør med integreret montering lugs: denne universelle udskiftning er sat, så du kan skære langs linjer markeret "Klippe" for at fjerne kraven. Slip ører over stikben i bunden af overløbet tube.

Juster stopgarn pære centreret i sæde. Træk remmen gennem hullet i tanken håndtaget, så Stopgarnet lukker med lidt slæk i bæltet. Hvis remmen er for stram, Stopgarnet forsegle ikke korrekt og du vil stadig have en kørende toilet. Hvis det er for stram, bare trække remmen tilbage et par hak. Det gjorde jeg første gang.

Vær forsigtig, når trække remmen gennem hullet i tanken løftestang, fordi disse løftestænger knækker let, især hvis de er gamle.

•Drej vandet igen og kontrollere for lækager.

•Dette tank bank blev givet i Washington DC til lavere indkomst beboere for energibesparelser. Det fortrænger ca 1/2 gallon af vand, så dit toilet bruger mindre vand pr flush. Bedre for miljøet og for din pengepung.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com