Hvordan man Wire en Outlet boks

August 15

Hvordan man Wire en Outlet boks

Household outlet kasser er enten i en outlet kredsløb og har to kabler ind i boksen, (hver med en sort, hvid og jord ledning), eller i slutningen af en outlet kredsløb med ét kabel ind i boksen. Midten af kredsløb forretninger kræver gris-hale to jorden ledninger ved at tilslutte en ny kort stykke af jordledningen til eksisterende jorden ledninger, og derefter forbinde anden enden af den nye jord ledning til stikkontakten. Dette gøres fordi afsætningsmuligheder må kun have én ledning knyttet til hver terminal skrue.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til outlet boks ledninger hvis kablet leverer magt er allerede blevet tilsluttet husets breaker box. Gøre dette ved at slukke den tilsvarende breaker i boksen.

•Strip tilbage den ydre beklædningen på alle kabler ind boksen, ved at køre spidsen af et hjælpeprogram kniv langs midten af beklædningen til inden for en tomme af hvor det kommer ind i boksen. Skær den løs beklædningen.

•Strip fra 3/8-inch plast belægning fra sort og den hvide ledninger ved at placere dem én ad gangen i den korrekte størrelse slot på kæben af et kabel stripper (de stripper jaws har flere forskellige størrelse slots til at rumme forskellige størrelse ledninger). Luk den stripper håndtag, og skubbe stripper i slutningen af kablet.

•Bend enderne af sort og den hvide ledninger ind i urets retning krog figurer, brug lang næse tænger. For outlet kasser med to sæt af ledninger, skåret en 6-tommer længde af jordledningen ved hjælp af et målebånd og wire kuttere. Hold en ende af denne ledning til enderne af de andre to jorden ledninger, og skrue på en wire møtrik. Bøje anden enden af 6-tommer jordledningen, med uret, ind i en krog form med lang næse tænger.

•Sæt jorden ledning til grønt stel terminal på stikkontakten, og spænd skruehovedet at wiren med en skruetrækker. Vedhæfte de sorte ledninger til messing terminal skruer (én ledning til hver skrue), og den hvide ledninger til sølv terminal skruerne (én ledning til hver skrue). Den sorte ledning går til enten terminal messingskrue outlet kasser med ét kabel, og den hvide ledning går til sølv terminal skruen på anden siden af outlet til den vedlagte sorte ledning. Spænd skruehoveder til ledninger med skruetrækkeren.

•Skub ledningerne i boksen outlet. Vedhæfte outlet til boksen med de to skruer, og tillægger forreste del af forretningen med skruen frontpladen.

Tips & advarsler

  • Tænd for strømmen på den tilsvarende effektafbryder først efter alle forretninger er blevet installeret og forsyning-kablet er blevet tilsluttet breaker box.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com