Hvordan man kan spare ferskvand

September 26

Hvordan man kan spare ferskvand

Frisk vand - vand fra søer, floder, vandløb og gletschere--er det vand, der bruges dagligt i hjem og virksomheder over hele verden. Ifølge universitetet Tampa anslås det, at hver husstand i USA bruger omkring 50 gallon af frisk vand pr. dag. Alle kan hjælpe i bestræbelserne på at spare på vandet, således at kommende generationer ikke står over for et alvorligt nedfiskede vandforsyning, hvilket ville true selve eksistensen af den menneskelige race.

Instruktioner

•Køre den vand fra din vandhaner, når du har brug for det. Slukke vandhaner mens du børster tænder, barbering, lathering dit hår eller skylle retter; Lær dine børn at gøre det samme. Forlade snavset gryder og pander i blød i stedet for at skrubbe snavs ud under rindende vand. Vask frugt og grøntsager i et bassin med vand i stedet for under vandhanen. Holde vandet bruges til at Vask frugt og grøntsager og bruge det til husholdningsbrug vandplanter.

•Wash kun fuld belastning af vasketøj i vaskemaskinen og fuld belastning af retter i opvaskemaskinen.

•Compost vegetabilsk madaffald i stedet for at sætte det i skrald bortskaffelse.

•Fyld en kande vand og opbevare det i køleskabet. Brug denne til kolde drikke i stedet for kører hanen.

• Indsamle vand fra dit tag til vand din græsplæne. Vand din græsplæne i tidligt om morgenen eller sent om aftenen når temperaturerne er lavere, at minimere fordampning, og på rolige dage, som vinden kan blæse væk eller fordampe vand. Spredes et lag af økologisk barkflis omkring planterne for at bevare fugt og spare på vandet.

•Rengør din indkørsel og stier med en kost i stedet for en slange.

•Tag din bil til en kommerciel bilvask, der bruger recycled vand.

•Hav en brusebad i stedet for et bad til at gemme gallons af vand hver gang du bader. Reducere din normale bruse tid med ét minut til at spare hundredvis af gallons af vand hver måned. Vask dit ansigt og børste dine tænder i bruseren. Hvis du skal have et bad, fyldes sætte stikket, før du starter, rindende vand, regulerer temperaturen som karret op. Del bade, og bade unge børn sammen.

•Upgrade dine apparater, køleskab og air condition, med luftkølede i stedet for vandkølet modeller. Opgradere en gammel toilet med en vand-effektive model. Fit beluftere på alle husstandens vandhaner. Tjekke hvor lang tid det tager for dit brusebad til at fylde en one-gallon spand. Hvis det tager mindre end 20 sekunder, skal du erstatte dit brusehoved med en vand-effektive model.

•Kontroller din vandforsyning for lækager. Lytte til drypper. Put et par dråber frugtfarve i dit toilet tank og se hvis det siver ind i toiletkummen uden skylning; Hvis det gør, er der en lækage. Spænd en utæt vandhane med en skruenøgle.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com