Problemer med at installere en over jorden Pool Liner

August 16

Problemer med at installere en over jorden Pool Liner

For mange mennesker, er det sværeste skridt i opbygningen af en over jorden pool installation liner. På samme tid er installationen af puljens liner en af de vigtigste skridt i processen, fordi det holder vand i puljens ramme. Installationen kan være ret frustrerende, fordi der kan opstå flere problemer, som du forsøger at passe liner på plads. Hvis du oplever et af disse problemer, tag sig tid til at rette den. Din liner vil vare længere, hvis du sørger for at installere det ordentligt.

Ufuldstændig Base støttemateriale

Over jorden pool er liners lavet af tynd vinyl, så der må være en buffer mellem foringen og ujævnt terræn under puljen. De fleste liner producenter anbefaler at bruge en 2-tommer lag af debris-gratis murværk sand til at absorbere enhver jorden bevægelse, der kan påvirke lineren. Hvis du bruger en base støttemateriale, ikke der er bløde nok eller bruger du ikke nok af materialet, kan din liner rip eller rive under installationen.

Den skrå Cove er ikke ensartede

Før foringen kan installeres, skal du bygge en skrå bugt langs indersiden omkredsen af poolen vægge så lineren ikke kommer i kontakt med kanter af metal framework, der komponerer væggene. Den skrå cove skal være ensartet rundt om hele poolen eller foringen vil ikke passer ordentligt. Hvis du ikke kan bygge en ensartet cove selv, sælger mange pool butikker premade skum pool bugter, der sikrer, at foringen har den rette pasform.

Foringen er for stiv

Foringen skal passe inde pool korrekt, som kræver strækker sig langs indersiden omkredsen af poolen. Hvis vinyl er for stiv, vil det være vanskeligt at få det rigtige fit eller lineren kan rive under installationen. For at forhindre dette, spredt foringen ud i solen mens du udfører de andre trin i puljens konstruktion. Varmen fra solen vil varme vinyl liner, så det bliver mere smidigt og er lettere at strække.

Der er luft mellem foringen og jorden

Over jorden pool er liners ikke beregnet til at bære nogen af vægten af bassinvandet, så de skal hvile flush mod jorden på tværs af hele puljen. Der bør være nogen luft mellemrummet mellem foringen og jorden, fordi vil være pres på liner og vinyl kan rive. Tage din tid, når du installerer liner for at sikre, at der ikke er huller under lineren.

Foringen er rynket

Målet med ovenfor jorden liner installation er at lægge den med så få rynker som muligt. Over jorden pool liners, dog er lavet med ekstra materiale i tilfælde af vinyl krymper på et tidspunkt. På grund af det overskydende materiale er nogle rynker uundgåelige. Udjævne liner bedst muligt, men ikke understrege lineren ved at forsøge at gøre det helt glat. Hvis luft mellem væggene, pool og foringen er forårsager rynker, bruge en vakuum slange i pool's hulske hul til at fjerne luft og rynker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com