Sådan holder ahorn træer små

August 16

Ahorn træer kommer i mange forskellige farver og varianter, og kan nå højder på 25 fødder til 90 fod høje, afhængig af arten. Når plante et træ, tager mange mennesker ikke i betragtning at en "baby træ" vil være, at store 20 eller 30 år senere. Og hvis træet er plantet i en gård, der ikke understøtter denne størrelse, noget skal gøres for at indeholde eller flytte træet.

Mens der er ingen kommercielle produkter til rådighed til at hæmme vækst, er der flere måder at holde en ahorn træ højde under kontrol, som det modnes.

Instruktioner

Dyrknings udvalg af maple du ønsker at kontrollere. Hvor høj er det får? Det vokser i den ordentlig jord til at nå dette højde? Hvor hurtigt det vokse? Hvis træet vokser kun 2 tommer til 3 inches per år, kan du have mindre arbejde end hvis den vokser 12 inches i sommermånederne.

•Prune træet årligt indtil det når den ønskede højde. Du vil nu nødt til at fortsætte med at skære træ tilbage under denne mark hver falde eller det tidlige forår, giver mulighed for ny vækst i de varmere måneder.

Begræns træ til en pot eller container på din veranda, terrasse eller dæk. Træets vækst vil være begrænset til rodsystemet, at beholderen kan støtte, at holde det fra at nå sin sædvanlige højder.

•Hire en arborist--en person, der har specialiseret sig i behandling af træer--Bestem hvordan træet skal beskæres for at holde det sundt, indeholde endnu sin størrelse til den ønskede højde.

Tips & advarsler

  • Når plantning træet, Sørg for det er ikke under nogen elledninger eller ved siden af bygningens fundament, som kan blive forstyrret af en omfattende rodsystem.
  • Aldrig at "top" et træ, som afskære de øverste grene at give træet et fladt udseende. Udover ser unaturligt og uinteressant, kan det dræbe træet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com