Hvordan at forsegle en kælder vindue godt

August 16

Hvordan at forsegle en kælder vindue godt

Kældre er normalt mindst delvist underjordiske. Dette forhindrer brug af standard windows at tillade naturlig belysning. Bygherrer overvinde denne mangel på naturlige belysning af grave i jorden omkring kælderen at konstruere vindue brønde. Et vindue er godt dybest set et hul mod ydersiden af kælderen væggen, der er styrket for at forhindre sammenbrud. Denne konstruktion tillader dig at have et lille vindue i din kælder væg at lade i sollyset. Desværre kræver dette design hyppig rengøring og årligt forsegling for at forhindre lækager.

Instruktioner

•Rengør omkring det ydre område af dit vindue godt. Samle op alle trash, blade og snavs i hånden. Kassér alle nægte i græsplæne grade affaldssække.

•Brug din caulk pistol for at dække alle sømme omkring den ydre del af vinduet med silikone. Tørre hver perle af caulk med en våd klud til at glatte og komprimere caulk forsegling vindue udefra.

•Ansigt inde i huset. Bruge punktet på din 5-i-1 spartel til at skære og fjerne eksisterende caulk omkring vinduet og de omkringliggende trim bestyrelser. Kør bladet på din søm aftrækker under de fire stykker af trim på den indvendige væg. Fjern søm fra hvert bord.

•Shake kan af ekspansion skum. Twist de fleksible slange på dysen kan. Hold dåsen hovedet og fylde rum i væggen med skum. Lad skummet udvide. Skåret væk eventuelle overskydende skum med din spartel, når det er helt tørt.

•Udskift trim boards i deres oprindelige placeringer. Drive 8d efterbehandling negle gennem de oprindelige huller til at sikre træ på væggen. Sænk hver søm hovedet med dine negle sæt. Dække søm hovedet med træ kit.

•Applicer en perle af caulk ind hver søm i nærheden af vinduet og de omkringliggende trim bestyrelser. Komprimere og glat caulk med en våd klud. Lad caulk tørre 12 timer.

•Anvend en kunstner maling børste til at røre op enhver maling, der muligvis har tilhugget under reparationer. Touch-up på de steder, hvor caulk og træ kit viser med latex maling. Lad malingen tørre helt og tilføje en anden frakke.

Tips & advarsler

  • Arbejdshandsker og sikkerhedsbriller er påkrævet ved brug af håndværktøj.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com