Kohler brusebad hane Installation

August 17

Kohler bruser vandhaner kan installeres inde i bruseren væggen ved hjælp af en Kohler bruser krop ventil og hane armaturet. Vandhanen er samlet efter bruser krop ventil er installeret på hjemmets VVS. Dette kræver lodning færdigheder, så hvis du er en novice på lodning overveje at kontakte en professionel for at fuldføre denne del.

Montering af bruseren ventilen

Bruseren ventilen indeholder interne komponenter, der tillader vand fra den varme og kolde side at blande i vandhanen; Det bør blive installeret i mellem varmt og koldt vand rør. Fjern komponenter inde i bruseren ventilen ved at dreje dem og popping dem ud. Passe ventil på varmt og koldt vand rør. Installer fittings mellem ventil enderne og rørene om nødvendigt. Når det er installeret, skal du kontrollere, at forreste del af ventilen er lige under den forreste side af væggen, så vandhanen er placeret korrekt i væggen når den er færdig.

Lodning ventilen

Når ventilen er monteret korrekt, lodde fittings til vand rør, så lodde ventil indretning. Varme forbindelser med en blæselampe og bare rører lodde dem. Det vil fylde omkring sømme på egen hånd. Loddemaske ventil begge vandret varmt og koldt vand ventiler og lodret bruser hoved rør--de rør, der fører til brusehoved-- og lodret badekar rør, der fører til karret tuden.

Efterbehandling Valve Installation

Efter lodning ventil i sted, erstatte de interne komponenter og dække hele forsiden af ventil med en gips vagt. Færdig brusebad væg ved at tilføje drywall indramning studs, cement board eller flisebelægning området. Efterlade en lille hul omkring bruseren ventilen af om 1 tomme. Trim pladen dækker dette hul, når resten af vandhanen er tilsluttet og installeret.

Forbinder vandhane armatur

Når væggen er færdig, tilsluttes bruser valve hane armaturet. Tage gips guard og Skub blækpatronen ind vandhanen hovedet, hvis det ikke allerede er installeret på Kohler ventilen. Justere temperaturen af vandet ved at dreje knappen for enden af vandhanen, og teste vandet. Når de er indstillet, slide trim pladen på vandhanen, skru det i bruseren ventilen og placere håndtaget over patronen stilken. Skru håndtaget er indstillet skrue stramt med en unbrakonøgle til at holde i håndtaget på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com