Hvordan man opbygger et hegn i nærheden af trærødder

August 17

Hvordan man opbygger et hegn i nærheden af trærødder

Trærødder give vand og ernæring, at et træ skal vokse og trives. Fordi udbredelsen af trærødder er generelt så omfattende, kan træet bære mindre skader med minimal skade, så længe de store rødder ikke er beskadiget. En omhyggelig undersøgelse af placeringen af rødderne og deres forhold til enhver hegnspæle, som skal placeres i jorden hjælper med at forhindre, at træet skades under byggeprocessen.

Instruktioner

•Plan køre af hegnet som langt fra træstamme som muligt. Undgå routing hegnet over nogen synlige rødder, der er over jorden, medmindre hegnet ikke kommer i kontakt med jorden på det tidspunkt, sådan som det er tilfældet med en split jernbane hegn.

•Sæt snor langs den planlagte køre, og markere Kør med spraymaling. Placere korte træ stakes på alle planlagte post hul.

•Probe jord med en metalstang måle mindst 4 fod lang tid for at opdage, hvis der er en hovedrod under planlagte post hul. Hvis du ikke ramt nogen hårde rødder inden for de første 2 fødder af jord, er det sikkert at grave en post hul. Hvis din sonde rammer en fast genstand, omhyggeligt grave omkring det at se, om det er en rod eller en sten. Re dækker roden med jorden, og justere dit hegn post placering for at gå glip af roden af flere fødder. Dette kan medføre nogle hegnet paneler skal enten kortere eller længere tid end andre, medmindre du justere alle hegn post steder på samme tid.

•Carry forsyninger til området i nærheden af træ i stedet for at køre over rødderne med en lastbil. Dette komprimerer jorden og kan skade de underliggende rødder.

•Consider stoppe hegnet og plukke det tilbage på anden siden af træet hvis hegnet linje kører for at lukke til stammen. Kløften mellem hegnet kan udfyldes med en halv-cirkel bænk, der tillader dig at nyde mødet under træerne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com