DIY: Hjem inspektion tjekliste

August 17

DIY: Hjem inspektion tjekliste

Hvis du planlægger at købe en bolig, kan du hyre en professionel til at inspicere det elektriske system og se for insektangreb. Men du kan stadig gøre en generel gør det selv-hjem inspektion, hvis du kender ting at kigge efter. Når du ejer hjemmet, bør du regelmæssigt gennemgå kontrolliste til at løse problemer, før de bliver alvorlige.

Brand

Forhindre et hus brand ved at kontrollere dit hjem for usikre ledninger. Undersøge dine apparater til flossede ledninger og erstatte dem lige med det samme. Smide apparatet, hvis ledningen ikke kan erstattes. Når du køber apparater Sørg for de har UL segl af sikkerhed. Ikke overbelaste forlængerledninger. Kontroller, at dit elektriske elementer er placeret sikkert væk fra vandkilder. Du kontrollere tekstiler fra møbler eller gardiner er mindst 3 fødder væk fra varmeapparater og lys. Brug ikke apparater, gnist, overophedes eller chokere du.

Fugt

Beskytte dit hjem mod overskydende fugt og skimmel ved med jævne mellemrum ved hjælp af tjeklisten hjem inspektion. Tjek dit hjem for kondens på vinduerne, en muggen lugt, døre, der er hævede og vand pletter. Kontroller dit tøj tørretumbler udluftninger til udendørs, og tømme dit køleskab drypbakken og affugter regelmæssigt. Check for VVS utætheder, og strukturelle utætheder i dit tag og omkring Vinduer. Sikre dit hjem har tilstrækkelig omsætning ved at holde møbler fra vægge, holde gardiner og indvendige døre åbne og køre varme- eller klimaanlæg.

Struktur

Kontroller masse og struktur i dit hjem eller en potentiel ny hjem hen til kigge efter tegn på alvorlige problemer. Sikre, at vandet løber væk fra huset ved udkig pøl tegn og kontrollere hældningen af partiet, sikre træer er mindst 10 fod fra huset og buske er mindst 3 fødder væk. Kontrollere væggene er plumb og firkantet, kigge efter revner i fundamentet, loft og vægge. Åbne og lukke vinduerne for at sikre de glider korrekt i deres rammer. Tjek taget for manglende helvedesild og kig ind på loftet for tegn på vand pletter. Sørg for nedløbsrør arbejder og de afløb væk fra huset.Tænd for klimaanlægget at tjekke sine svar og styrke og temperatur af det sætter ud. Check for passende vandtryk ved at tænde vandhaner og toiletskyl på samme tid. Kontrollere vandvarmeren for rust og lækager. Hvis huset har godt være vand sikker på at få det afprøvet for forurenende stoffer. Kigge efter problemer med septiktank ved at bemærke Hvis værftet har klæg steder over afløbet område. Nøje undersøge huset for insektangreb ved at kigge efter små bunker af savsmuld, der kan være forårsaget af carpenter myrer, termitter eller biller.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com