Hvordan til at plante havet druer i klamme jord

August 17

En havet druer eller Coccoloba uvifera, er en stedsegrøn plante hjemmehørende i den atlantiske kyst af det amerikanske kontinent. Det kan nå en højde på 50 fødder i troperne, men vokser som en busk i køligere klimaer. Havet druer er en fælles vejtræ i troperne og anlægsgartnere bruger dem ofte som hække. Disse planter er hårdfør i en række betingelser, herunder klæg jord. Stiklinger er den mest almindelige metode til formerings havet druer.

Instruktioner

•Vælg en plantning site for havet druer i en varmt område med fuld sol, som dette anlæg kan ikke tåle skygge. Havet druer har meget lidt tolerance for frostgrader, især når det er i våd jord. Denne plante er derfor hårdføre kun i US Department of Agriculture hårdførhed zone 10b og højere. De fleste gartnere, der dyrker havet druer i våd jord skal vokse plante i et drivhus.

•Få en havet druer skæring fra modne træ. Dette sikrer anlægget har karakter af sine forældre og gør det anlægget til at udkonkurrere ukrudt lettere.

•Kontroller jorden har fremragende dræning, især når jorden er våd. Havet druer foretrækker lette, sandede jord, og kan tåle næsten rent sand. Det kræver ikke befrugtning.

•Sæt havet druer skære så det halve skære længde under jorden og firma jorden omkring opskæring at holde det på plads. Supplerende vanding er sjældent nødvendigt for dette anlæg, da det kan tåle nær tørke. Havet druer også vokse godt i det sydlige Florida, som modtager omkring 55 inches af regn om året.

•Tag enhver vegetation omkring havet druer stiklinger til den første dyrkning af sæson. Dette anlæg bør ikke kræver særlig vedligeholdelse, når den fastlægger sin rodsystem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com