Negative virkninger af Ethanol planter

August 17

Ethanol planter er designet til at slå majs og lignende vegetabilske produkter i bio-syntetisk brændstof kendt som ethanol, der kan fungere som en petroleum erstatning. Ethanol er lavet når planterne destillere majs og rense den for at oprette den brandfarlige væske. Desværre, mens ethanol er ofte ses som en mulighed for miljøvenligt brændstof, kan processen, der bruges til at oprette den har flere negative effekter på det omkringliggende område.

Sænket luftkvalitet

Ethanol planter kræver energi at destillere og behandle kornet. Denne energi kommer fra kilder, der skaber forurening, kul. Kul er en fælles kilde til magt for ethanol planter; Desværre, det skaber luftforurening. Planterne også producere en stor mængde af forurenende nitrogenoxid, som ofte findes i smog. Disse forbindelser lavere luftkvaliteten i miles omkreds en plante. For at yderligere sammensatte spørgsmål, frigives partikler også i det fysiske miljø omkring planten, fører til yderligere kontaminering.

Afbrydelse af boligområder værdier

Når en plante bringer luftforurening, støj og distraktion til et område, boligejendomme priser omkring anlægget har tendens til at falde. Dette er en ofte uudforskede bivirkning af planter, fordi mange mennesker se ethanol plante som stigende værdi af nærliggende landbrugsjord. Den faktiske effekt er et paradoks. Planter tiltrække ofte nye medarbejdere til området (i stedet for at levere nye, lokale arbejdspladser, som beboerne kan forvente) og disse nye arbejdstagere øge efterspørgslen efter ejendom, at hæve priserne.

På samme tid, egenskaber nær ethanol plante opleve øget smog og blive svært at sælge da købere ikke er interesseret i at leve i nærheden af forurening, når der er andre muligheder. Hvert marked reagerer forskelligt på ethanol planter, gør effekter vanskeligt at kvantificere, men Fællesskaber i nord Caroline, Indiana, og Pennsylvania har protesteret ethanol plante oprettelse på grund af de negative virkninger på deres boligområder.

Forurening

Ethanol planter producerer også kvælstof-relaterede partikler, som kan sive ind i nærliggende floder og finde deres vej ind i havene. Endnu en vandkilde, disse magtfulde gødning interagere med organismer allerede i vand, hvilket kan føre til en pludselig oversvømmelse af alger vækst efterfulgt af en alger dør-back. Dette skaber områder af vand så lav i ilt, som mange typer af marine liv ikke kan overleve der, som det ses i hypoxi af Gulf of Mexico døde Zone.

Negative handelsmæssige virkninger

Ethanol planter kræver en stor mængde af majs. Fremstilling forbruger store mængder majs ressourcer, især fra de omkringliggende landbrugsjord. I gang, kan dette ændre priser og efterspørgslen efter korn produkter, oprettelse af ujævn fordeling og højere priser for kulinariske majs. Da landmændene øge deres majs omkostninger at drage fordel af ethonal krav, skal andre landmænd betale mere for korn til at fodre deres dyr. Uvillige til at absorbere disse omkostninger, disse landmænd hæve priserne på deres husdyr. Derudover, som antallet af landmænd, der dyrker majs stigninger, vil blive sænket produktion af andet korn, hvilket fører til mindre udbud og højere priser.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com