Hvordan man binder kabelbindere sammen

August 18

Hvordan man binder kabelbindere sammen

Klaserne af kabler kan være en hovedpine hvis ikke bundet ordentligt. Har du et rod af ledninger på bagsiden af dit TV eller din computer, er det nemt at rejse eller spilde vand på dem. Hvis du vil undgå disse ulykker i dit hjem, skal du binde din kabelbindere sammen i en ordentlig og effektiv måde. Du kan binde din kabler sammen på to måder. Krog-binde kabelbindere giver en fleksibel og stærk binding, som giver dig mulighed for nemt trække båndet i én retning. Fed hitch knob, på den anden side er mere sikre og permanente.

Instruktioner

Krog-binde kabelbindere

•Sæt en kabelbinderen ridged, tilspidset ende i en anden kabelbinderen modtagende ende. Trække dette langt nok til at sikre uafgjort, men ikke så langt at du mister længden af begge kabler.

•Gentag det forrige trin, indsætte den tredje tape i den anden kabelbinderen åbning. Du har nu tre bånd knyttet til hinanden. Gentag alle trin et par flere gange til at oprette de nødvendige slips længde.

•Sno længden af din kabelbindere omkring de kabler, som du ønsker at binde sammen. Indsæt den allerførste kabelbinderen ridged bånd i åbningen af den mest for nylig tilføjet kabelbinderen til din sekvens for at skabe et loop. Spænd din kabelbindere, ved hjælp af så mange som du kan for at gøre en bindende stram.

Binde kabler med en fed Hitch knude

•Tie kabel hver 2 inches med lacing tape. Gøre dette ved looping tape omkring båndene, mens du holder ene ende af båndet i hver hånd. Krydse udgangen på din højre hånd lige over anden enden på din venstre hånd. Dette vil danne et X med dine hænder, mens du holder stykker på den x 's top.

•Sno udgangen på din højre hånd omkring og bag bånd igen, efter den samme retning at forlade wrap løs. Bring det tilbage omkring den forreste, stikke ende under den kabelbinderen, som du bare svøbt omkring. Sørg for blonder båndet er flad og ikke snoet. Wrap en fod lange stykke lacing tape løst omkring din bundt.

•Skabe begge ender af den færdige wire splices samt de udfyldte bånd gennem løkken i modsatte retninger. Trække enderne LUN og binde dem ud med en firkantede knude.

•Snip fra omkring 1/8 til ¼ tommer af ender af kablet bånd med skarpe saks, og tryk på enderne ned i din firkantede knude.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com