Blomster til at plante i plantageejere

August 18

Blomster til at plante i plantageejere

Voksende blomster i containere eller plantageejere opretter farve i haven eller et lille rum, såsom et dæk eller gårdhave. Plantageejere er brugt af begyndelsen gartnere, der ønsker at afprøve en lille plads første, erfarne gartnere til at fremhæve en særlig plante og ældre personer med mobilitetsproblemer.

At vælge en plantageejer

Enhver container, der holder jorden og har dræning kapacitet kan bruges som en plantageejer for blomstrende planter. Beholderen skal ikke være så store, at det er vanskeligt at flytte når fyldt med jord og planter, eller så lille, at planterne bliver overfyldt og har ikke plads til at vokse. Plantageejere er tilgængelige i den børnehave handel i en række farver og størrelser. Vælg en plantageejer, som er halvdelen af de planter, det indeholder eventuel højde.

Hvis du vælger blomster til at plante i plantageejere

De bedste blomsterplanter for en typisk plantageejer er dem ikke mere end 12 til 18 inches høj. Taller blomsterplanter overvælde plantageejer eller hænge. Blomstrende planter, kaskade over siden af beholderen er attraktive. Blomstrende planter er relevant for containere er: petunias, verbena, impatiens, fuchsia, dianthus, calendula, begonia, miniature snapdragons, dværg zinnia, dag lily, miniature dahlia, dværg solsikker, pelargonier, alyssum, periwinkle, påskeliljer, hyacinth og miniature roser. Vælg blomstrende planter med lignende fugt og sollys krav til udplantning i samme beholder.

Plantning af blomstrende planter i containere

Tilføje ært grus eller et par småsten til containeren bunden før du tilføjer jord. Dette forhindrer drænhuller bliver tilstoppet af komprimerede pottemuld. Bruge nye pottemuld fra en lukket container. Pottemuld udsat for udendørs forhold kan indeholde insekt æg eller smitstoffer. Fyld beholderen tre fjerdedele fuld med pottemuld og plante blomstrende planter på samme niveau som i containere. Hvis beholderen er set fra den ene side, er de højere voksende planter plantet i ryggen. Hvis beholderen er set fra alle sider, er de højere voksende planter plantet i midten. De laveste voksende og overlappende planter udplantes på kanten af containeren. Forlade 1 tomme plads mellem toppen af beholderen og på toppen af jorden. Tilføje en 1-tommer lag af muld over jorden og omkring planterne for at bevare fugt og skabe en ensartet ser.

Container plante pleje

Vand plantageejer så ofte som nødvendigt for at holde jorden fugtig, men ikke våd. Hvis for meget vand er tilføjet, rådner rødderne i den varme, fugtige jord. Hvis for lidt er tilføjet planterne visner. En gang om ugen, vand kraftigt så vandet løber gennem plantageejer og ud drænhuller. Dette hjælper med at vaske akkumulerede gødning salte gennem jorden befrugte beholderen en gang om ugen med en vandopløselig gødning passende til container planter fortyndet til halv styrke. Tidsindstillet-udgivet granulerede goedninger normalt sidste ikke gennem vækstsæsonen, og fuld styrke vandopløselig gødning programmer kan brænde rødder af planter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com