Planter med voksagtige blade

August 18

Planter med voksagtige blade

Planter med voksagtige blade er tilpasset til overdreven udsættelse for sol af reflekterende, snarere end at absorbere strålevarme. Leaf temperaturer og fordampning satser reduceres derved. Voksagtig overfladen også begrænser mængden vand lov til at flygte gennem blad porer eller spalteåbningerne. Nogle planter åbne blad porer kun natten når fordampning prisen er meget lavere. De fleste voks planter dyrket i løv anlægget industri er sorter af Hoya carnosa, et medlem af familien milkweed, Asclepiadaceae.

Almindelige navne

Den foretrukne fælles betegnelse af arterne er voks plante, men andre navne såsom voks vin og porcelæns blomst er undertiden bruges. Et par nurserymen producere arter end den fremherskende Hoya carnosa. Du kan også komme på tværs af Hoya australis, Hoya bella og Hoya multiflora. Alle de hoya funktion kødfulde blade og blomster dækket med en semi-blanke lag af voksagtige stoffer kaldes neglebånd.

Produktion

Voks planteproduktion er tid og arbejdskraftintensive. Planterne kræver 125 foot-candles eller mere lys i ca. 10 timer om dagen. Voks planten er formeret fra stiklinger høstet fra stock vinstokke. Det tager tre til fire uger for stiklinger til rod og fire til seks uger mere for en enkelt shoot til formen på en af knopper på hver skæring. Kølige temperaturer vil tvinge plante ind i vækstdvale. En række 68 til 90 grader Fahrenheit er optimal for vækst.

Jordbundsforhold og gødning brug

Potning medier bør har en høj procentdel af organisk materiale til at levere vand-bedrift kapacitet. Fibrøst tørv fungerer godt for dette. Grovere partikler såsom fyrretræ bark, brændt ler og perlite give beluftning og god dræning. Flydende gødning med et 2:1:2 eller 3:1:2 forholdet er at foretrække over langsom frigivelse produkter, fordi kunstvanding frekvens mindsker som rødderne af planterne nå bunden af potten, nødvendiggør en tørring af potning medium før efterfølgende vanding.

Produktionsplaner

Produktionsplaner varierer meget og er afhængig af sort, temperatur og graden af vandforvaltning. Bredbladet, alle grønne voks planter vokse dobbelt så hurtigt som planter med brogede, reflexed blade. En færdig 3-tommer gryde med voks plante med en 6 - til 8-tommer lang vinstok tager fem til 11 måneder til at vokse fra en urodede, single-node skæring. En eller to stiklinger er typisk placeret i hver 3-tommer gryde. Fire-tommer gryder rumme tre stiklinger.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com