Sådan Winterize Rose buske i staten Washington

August 19

Sådan Winterize Rose buske i staten Washington

Roser er store haveplanter, der vokser i både bush og vining sorter. Med den rigtige placering og pleje, kan disse traditionelle haven skønheder vokse over 6 fod høj og blomstrer fra tidlig forår til at falde i en regnbue af farver og mønstre. Roser kræver fuld sol hele dagen, god ernæring og masser af vand for at trives og opnå fuldt flor. Selvom Washington falder i de forholdsvis moderat regioner af USDA voksende zoner 7 til 9, kræver roser på dette område stadig nogle specifikke vinter beskyttelse.

Instruktioner

•Afbryd beskæring din roser i falde, og tillade hyben at udvikle på enderne af de voksende stilke. Dette er et tegn til rosenhæk at det bør begynde at lukke ned, og klar sig selv for vinteren. Barkflis planter med 2 til 3 inches af økologiske muld på dette tidspunkt at beskytte dem mod faldende temperaturer.

•Prune roser efter du har haft to til tre hård frost. I Washington, kan dette timing variere fra begyndelsen af September til slutningen af oktober. Washington State University tyder på, at gartnere winterize deres roser i midten af November i de fleste områder af staten. Skære de lange Stokke til 2 til 4 fod på tidspunktet, og skæres væk nogen døde blade eller tørt eller skadet træ. Forlade fem til seks lange Stokke i midten af anlægget.

•Pile jord, kompost og muld omkring og gennem rosenhæk til en dybde af 12 inches at beskytte sine rødder og krone. Pakke denne bunke ned og derefter dække det med græs stiklinger, pine grene og halm at beskytte den. Denne barkflis pile vil fryse og beskytte rødderne af rosenhæk i løbet af vinteren.

Tips & advarsler

  • Nogle af de bedste roser for staten Washington voksende zoner er About Face, Cherry Parfait, Crimson buket, dag Breaker og fjerde juli.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com