Sådan fjernes Rust fra Vermont træ brand komfur

August 19

Vermont støbning er en virksomhed, der fremstiller støbejern brændeovne. Disse ovne har eksisteret i mere end 25 år. Ifølge webstedet Vermont Castings er hver Vermont komfur håndlavede ved hjælp af genbrugte støbejern. Støbejern er modtagelige for rødlig brun rust, når det kommer i kontakt med fugt. Men der er metoder til at opretholde en Vermont brændeovn.

Instruktioner

•Brug slibende produkter. For små områder af rust på komfuret, bruge en stålbørste, ståluld eller en skrubbe pad. Disse slibende materialer er meget nyttigt for at fjerne rust pletter, men denne metode kan være arbejdskrævende og tidskrævende. En anden mulighed er fine grade sandpapir. En god tommelfingerregel er at fjerne rust, som det vises på Vermont komfur. Venstre ubehandlet, spreder rust kun.

•Anvend en rust remover. Større rust pletter på komfuret eller genstridige pletter, skal du bruge en kommerciel rust remover. Disse produkter er yderst effektive i rengøring væk rust, men de er også giftige på grund af de stærke syrer, de bruger. Hvis de ikke anvendes korrekt syrer som phosphorsyre, kunne saltsyre og oxalsyre bevise skadelige. Det er vigtigt at følge anvisningerne på etiketten.

•Sandblast ovnen. Ifølge artiklen "Hvordan til at gendanne et støbejern brændeovn" på Finishing.com er sandblæsning den bedste og hurtigste måde at fjerne omfattende rust på et klippefast komfur. Der er et par måder at gøre dette. For at sandblæst Vermont komfur leje en sandblæser fra et hjem forbedring butik. Mens du kunne købe en sandblæser, er de meget dyre. Disse indstillinger er tilgængelige for dem med sandblæsning erfaring. En anden mulighed er at hyre en professionel sandblæser, der kommer med sit eget udstyr.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com