Hvordan man træner en grædende rødgran

August 19

Hvordan man træner en grædende rødgran

Grædende rødgran (Picea abies "Pendula") er hurtigt voksende ornamentale nåletræer ofte valgt som landskab knudepunkter på grund af deres dramatiske vækstmønstre og alsidighed. Venstre utrænet, de vokse sideværts mere end vertikalt, oprettelse af sprawling jorden dækker strækker sig mange fødder. De fleste gartnere foretrækker at træne grædende rødgran at vokse opad før den tillader dem at drapere tilbage til jorden i en eller flere retninger. Hardy i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 7, træerne tage til træning let.

Instruktioner

•Kontroller ejerandel i jorden i nærheden af stammen af din unge grædende rødgran. Bruge en post driver eller tilsvarende anordning til kørsel af staven dybt nok til at holde det fast oprejst. Udsatte bålet skal være mindst 1 fod højere end du ønsker træ at vokse lodret. Mange grædende rødgran er uddannet til mellem 10 og 15 fødder i højde, men enhver højde, du foretrækker, er acceptabel.

Uddelingen træet til bålet med havearbejde sejlgarn eller fleksible træ bånd. Fortsætter med at træne træ langs bålet som det vokser opad, sikre det jævnligt indtil den når den højde, du ønsker. Når du stopper med at sikre træet, vil det begynde at vokse nedad og ud. Til sidst giver dette træet en nogenlunde koniske form. Jo kortere vertikale vækst span, bliver den bredere base af kegle.

•Brug landskabspleje pins til at uddanne den grædende grene når de når landskab overfladen. Sikre de vidtstrakte grene i alle retninger, du vil have dem til at vokse. Når træet modnes og stammen er stærk og stabil, fjerne spil, bånd og PIN-koder, hvis du har lyst.

Tips & advarsler

  • Grædende Norge spruce tendens til at vokse i uregerlige mønstre og figurer. Have en plan, men stadig villige til at være udbytte til de yndefulde bølger dit træ vil skabe på egen hånd.
  • Opbinding eller binde for stramt kan skade dit træ. Aldrig trække træ eller grene stramt mod stakes og ikke indsætte landskabspleje ben hele vejen ned i jorden. Levne plads til planten til at vokse.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com