Hjorte afskrækningsmidler: Møl bolde

October 1

Møl bolde er et pesticid, der er blevet brugt flittigt i opbevaring af tøj til at forhindre møl skader. Møl bolde er solid, men frigive en gas, der gennemsyrer stof og dræber møl og møl larver. Ifølge Oregon State University udvidelse går brugen af møl bolde til at afskrække rådyr i haven imod etiketten og lov.

Identifikation

Den aktive ingrediens i møl bolde kan være naphthalen eller paradichlorobenzene. Naphthalen er "brandfarlig, fordamper hurtigt og kan være giftige for fugle, kæledyr og børn," ifølge University of Vermont forlængelse.

Overvejelser

Møl bolde blev anset for at være blandt de mindst frastødende af talrige stoffer testet i en Pennsylvania State University undersøgelse. Undersøgelsen tilbydes mad sammen med flere stoffer med formodede frastødende kapaciteter og målt svar af hjorte.

Fordele

University of Vermont udvidelse lister møl bolde som en vare, der er almindeligt anvendt til at afskrække hjorte og andre vilde dyr fra haven. Møl bolde kan desuden afskrække kaniner, men forskellige udvidelse ressourcer tilbyde modstridende synspunkter om deres effektivitet.

Overvejelser

Rådyr er ofte bange for tilstedeværelsen af nye ting i deres miljø. Rådyr kan blive brugt til duften af møl bolde og undlader at svare på dem over tid. University of Vermont forlængelse tyder på roterende mellem afskrækningsmidler at holde rådyr fra tilpasning til din afskrækkende strategier.

Advarsel

Møl bolde har en stærk lugt, der også kan påvirke mennesker i området. Børn kan tage fejl af møl bolde for slik. Møl bolde er giftige, når der spises, og inhalerede dampe forårsage en række negative symptomer hos mennesker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com