Hvordan at rengøre skala indskud fra et varmt vand kedel

August 19

Hvordan at rengøre skala indskud fra et varmt vand kedel

Varmtvandskedler, som nogen større apparat, har brug for lejlighedsvise rutinemæssig vedligeholdelse til at arbejde på fuld kapacitet. Dette gælder især, hvis du har hårdt vand, der forårsager skala indskud til at danne inde i din kedel. Selv om der er skala-opløse opløsningsmidler i de fleste supermarkeder og varehuse, hvidt destilleret eddike og æblecider eddike er både sure nok til rene skala fra din varmt vand kedel og er mere økonomiske alternativer til de dyre opløsningsmidler.

Instruktioner

•Skift kedlen ud og lukke røret ovenfor at stoppe strømmen af vand. Dette rør har en håndtag at du Drej mod uret for at lukke den.

•Head til den nærmeste vandhane og åbne det varme vand ventilen. Undersøge bunden af kedlen og finde hvad der ligner en spidsende. Vedhæfte en slange til spidsende og køre det uden for eller til et afløb. Brug en skruenøgle til at åbne spidsende og vente på kedlen til afløb.

•Luk spidsende og varmt vandhane når kedlen er tomt og undersøge toppen af kedlen. Find den store bolt i midten af toppen af kedlen og fjerne det med en skralde svensknøgle. Glide bolt ud til at skabe en åbning.

•Fyld kedel med mellem 6 og 10 gallons af hvidt destilleret eddike eller æblecider eddike. Erstatte den bolt og lad eddike sidde i kedlen natten over.

•Åbn røret ovenfor kedel og forlade det åbne for fire til syv minutter. Åbne varmt vandhane og studs at lade kedlen afløb. Luk vandhane og spidsende når eddike standser dræning. Fylde kedlen i yderligere fire til syv minutter og afløb det igen. Hvis du bemærker nogen partikler eller en eddike lugt efter påfyldning og tømning anden gang, gentage processen, indtil vandet kommer ud ren.

•Luk vandhanen og spidsende, så fyld kedel i en halv time før du skifter det tilbage på.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com