Hvordan man opbygger en sten Grotto

August 20

En grotte er en grotte-lignende landskab funktion almindeligt forekommende omkring oceaner og hugget ind i klippen naturligt ved bevægelse af vandet. Hvis du vil tilføje en ocean-stil touch til udendørs plads omkring dit hjem, er bygge en sten grotto meget effektiv. Mens en grotte giver Forskønnelse til de fleste helst område af en have, virker det særligt godt i forbindelse med vand funktioner, selv om folk ofte bruger dem til at give dækning for statuer så godt.

Instruktioner

•Dig ud af en buet eller rektangulære hule i det område, hvor du vil placere sten grotten, hvis du ønsker grotto i siden af en bakke. Måle en stor flad sten, som du vil bruge som gulvet i grotten og grave en grøft af denne størrelse til ca halv dybde af sten inde i hulen. Hvis du ønsker at placere sten grotten oven på jorden, grave lige skyttegrav til gulvet sten til grotten.

•Sæt den flade sten i rummet du lavet for grotto gulv, så det sidder halv-nedsænket i jorden. Hvis en grotte på overfladen af jorden, skal en anden grøft langs omkredsen af stengulvet til den bredde, der ønskede at gøre grotto vægge, 12 eller 18 inches, og omkring seks inches dyb. Bruge en buet eller rektangulær figur, når grave renden, afhængigt af den figur, du vil grotten.

•Pour groft sand i den grøft, at du lavet rundt på grotto gulvet og tamp sandet. Fortsat fylde renden indtil sandet fyldes skyttegrav til omkring tre inches.

•Sæt flade eller blok-formet sten i den omtrentlige bredde, ønskede at gøre grotto væggene omkring kanterne af sten gulvet. Sætte stenene direkte mod hinanden og udfylder mellemrum i renden med mere groft sand.

•Sæt mere flade sten eller blokere sten på toppen af den første række til at bygge grotto vægge lige op. Vælg tunge sten og ikke bygge højere end to fod høje at forebygge behovet for mørtel grotten. Udfyld rum i en buet grotto design med mindre sten til at oprette et afrundet interiør til grotten.

•Build væggene i grotten til samme højde. Placer en flad sten stor nok til at nå mellem grotto væggene på toppen af væggene til at oprette grotto loft.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com