Alle forskellige typer af ahorn træer

August 21

Alle forskellige typer af ahorn træer

Maples er løvfældende træer, der vokser bredt over hele USA og Canada. De forekommer i en bred vifte af forskellige størrelser, lige fra buske og små træer til tårnhøje giganter. Maples er vigtige kommercielle træer på grund af deres hårdt træ og sirup produktion, men mange sorter er også plantet som liggende træer på grund af deres attraktive falder løv.

Florida ahorn

Acer barbatum sort Caddo eller Florida maples, nå cirka 50 eller 60 fødder i højde med et 20 til 35 fod spredes. De har tætte, symmetrisk ovale kroner, der giver tunge skygge, ifølge Edward F. Gilman og Dennis G. Watson fra University of Florida. Florida maples vokse i USDA hårdførhed zoner 6b gennem 9. (Se ressourcer for zoner). Blade, der er mellem 2 og 4 inches lang, er stjerne-formet og drej lidt under. Bladene skifter farve fra grøn til en dæmpet orange eller gul i efteråret. Florida maples vokse i en række forskellige jordtyper og trives i fuld sol eller skygge. De er ikke salt-tolerant.

Sukker ahorn

Acer Saccharum eller sukker maples er hjemmehørende i den nordøstlige og northcentral USA samt dele af Canada. De vokser bedst i USDA hårdførhed Zone 3. Modne sukker maples er mellem 75 og 100 fod høje. Ifølge University of Connecticut, er de formet som opretstående ovaler, når de er unge, men modne træer er enten afrundet eller formet som vingummitoppe. De har glat grå-brune bark og medium eller mørk grøn 5-fligede blade at skifte til rød, gul eller orange i løbet af efteråret. De foretrækker fuld sol og fugtig, veldrænet frugtbar jord. Sukker maples er ikke tolerant over for salt, ekstrem varme eller miljøforurenende stoffer.

Storbladet ahorn

Storbladet ahorn eller Acer macrophyllum træer kan vokse så stor som 100 fødder, men de mere almindeligt gennemsnitlige højder mellem 50 og 75 fod. Storbladet Ahornblade er den største af alle Ahornblade, vokse til at være næsten en fod på tværs. Bladene ændre til gylden-gul eller brun i efteråret. Storbladet maples, som er hårdføre i USDA zoner 5 og 6, forekommer naturligt mellem British Columbia og det sydlige Californien. Deres kufferter bevarer fugt, så de indgår ofte i forskellige former for lav og bregner, ifølge Oregon State University. De foretrækker kølige fugtige miljøer og enten fuld sol eller halvskygge.

Rocky Mountain ahorn

Acer glabrum eller rocky mountain maples er hjemmehørende i det vestlige USA. De opstår normalt som 5 til 6,5 fod høje buske, men de kan vokse til over 25 fod. Deres blade er ca 3 inches tværs og tandede skarpt. Barken er grålig-brun i farven. Rocky mountain ahorn træer producerer klynger af grønlig-gul blomster tidligt i foråret. Acer glabrum træer vokse i USDA hårdførhed zoner 2-8. De findes ofte i højder mellem 5.000 og 12.000 fod, hvor de vokser på ridgetops og topmøder. De trives i mudrede, stenede eller grusede jord med en moderat sur til neutral pH balance.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com