Hemmeligheden bag drab engelsk vedbend

October 4

Hemmeligheden bag drab engelsk vedbend

Hedera helix, kendt som engelsk vedbend, er en hurtigt voksende vinstok, der hurtigt kan overhale omgivende plantevækst, hvis ikke kontrollerede. Det anses for invasive i 18 amerikanske stater til den store mængde af skader det medfører, at de naturlige omgivelser.

Fakta

Engelsk vedbend vil fortsætte med at vokse, indtil det finder noget at klatre, og så kan det hurtigt overhale en væg eller et træ. Engelsk vedbend kan vokse op til 50 fod høj og vejer ned i et træ til det punkt, at træet svækkes og dør.

Management

Kommercielle herbicider indeholdende triclopyr vil hjælpe forværres plantevæv i omkring en uge, selv om sådanne herbicider anvendes ofte som engelsk vedbend er en stedsegrøn plante.

Overvejelser

Ifølge plante bevarelse Alliance er der ingen naturlige måde at kontrollere engelsk vedbend. Skæring ukrudt tilbage kan regelmæssigt hjælpe mindske spredning spørgsmål. Fjerne dele af ivy mellem jordoverfladen og højere op i træ; portioner tilbage på træet vil efterhånden rådne og dø ud på deres eget og behøver ikke fjernes.

Tips

Mindre pletter af ivy kan udryddes med tykke barkflis anvendelser af træflis, hø eller andre nedbrydeligt plantemateriale. Jorddækning er også en god mulighed hvor herbicider er ikke passende. Holde barkflis over området for to vækstsæsoner at sikre at ivy er helt død.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com