Ting, der er nødvendige for en sund Grøn bønne plante

August 22

Ting, der er nødvendige for en sund Grøn bønne plante

Grønne bønner--også kaldet snap bønner--kan vokse i en række betingelser i områder over hele landet. For den bedste afgrøde af sunde bønner, men forsøge at plante dem i betingelser, der er så tæt på ideal som muligt.

Jord

Bønner trives i lerjord jord med en smule af silt eller ler; undgå sandjord. PH-værdien bør være neutral til let syrlig, med en ideelle interval mellem 6,0 og 7,0. Ligesom de fleste grøntsager, højt organisk indhold er godt for vækst, så tilføje gødning eller andre gødning til jorden.

Vand og sollys

Bønnerne har brug for masser af vand. Hvis du bor i et regnfuldt klima eller har især vand-retentive jord, kan yderligere vanding ikke være nødvendig. Ellers vand mindst en gang om ugen og grundigt nyde jordbunden til 1 tommer dyb. Jorden selv bør være veldrænet; puljer af opsamlet vand kan skade rødderne. Sørg også for at plante dine bønner i en placering, der ser rigelig sollys.

Support

Grønne bønner er tilgængelige i pole eller busk sorter. Normalt, ingen støtte er nødvendig for bush bønner, men pole sorter har brug for et espalier eller lignende struktur. Du kan købe et espalier, eller gøre en selv fra polerne og sejlgarn. Oprejst struktur umiddelbart efter plantning af bønner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com