Væg opbevaring ideer til Garage Overhead rum

August 22

Væg opbevaring ideer til Garage Overhead rum

Når din garage er organiseret og godt vedligeholdt, vide du altid hvor hvert element er og hvordan man finder den. Værksteder har ofte et højt loft der giver du plads til opbevaring, selvom du kan se bort fra eller ignorere området. Lede efter måder at tilføje lagerplads til overhead vægge og loft område for både mindre og tungere ting, som du bruger ofte.

Hoist systemer

En hoist system er et must-have, hvis du nyde udendørs sport og eventyr. Systemerne er specielt designet til at holde både letvægts emner og tungere emner. Kajak personløftere butik kajakker, kanoer og andre letvægts både over hoved, men gør trække båden, når behov for let. Lignende systemer er også tilgængelige for cyklister, og systemerne, der holder et eller flere cykler på toppen af væggen eller loftet. Hoist systemer bruger en trisse-type løftestang, der lader dig placere elementet på det og bruge systemet til at trække elementet over dit hoved.

Metal reoler

For tunge elementer eller en bred vifte af emner, vælge en metal lagerenhed. Enhederne er fremstillet af holdbart metal, der lægger direkte til den øverste del af væggen eller loftet i din garage. Enheden har en "L" form, med den ene side af "L" knyttet til væggen og andre stikning lidt for opbevaring. Bruge enheder til at gemme elementer, som du bruger mindre hyppigt, som de er ikke altid let at få adgang til. Enhederne er også ideel til opbevaring af sæsonvarer, herunder julepynt eller Haveartikler. Rotere varer ind og ud af enheden i begyndelsen af hver sæson.

Hængende opbevaring

Til værktøjer og andre elementer, du bruger på en regelmæssig basis, investere i hængende opbevaring. Installere et stort stykke af pegboard på den ene væg i garagen, placere toppen af pegboard nederst på loftet. De små huller i pegboard er den rigtige størrelse og form til at hænge kroge. Arrangere værktøjer, hjem leverancer og udendørs udstyr fra krogene.

Organisation systemer

Gør dit eget organisationssystem fra heavy-duty metal garage reoler eller udendørs reoler, skruer og plastik placeringer. Hænge reoler fra vægge, ved hjælp af en boremaskine til at skrue gennem hylderne og ind i garagen væggen. Arrangere hylder rundt om garagen, så du får flere lagerområder. Bruge plast lagerbeholdere gemmes elementer grupperet efter brug, og skrive, hvad indholdet er på ydersiden af kassen, som en påmindelse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com