Sådan fjernes et badeværelse fluorescerende lys boks

August 22

Badeværelse fluorescerende lyskasser bruge enten langt rør fluorescerende pærer eller runde fluorescerende pærer. Processen til fjernelse af lampen er hovedsagelig de samme, uanset typen af fluorescerende pærer bruger. Alle fluorescerende lys består af en elektrisk ballast, bundplade, pærer og et dække. Den gennemsnitlige boligejer kan fjerne et badeværelse fluorescerende lys boks, så de kan erstatte det med en ny på blot et par minutter.

Instruktioner

•Locate breaker box i din kælder og slukke breaker til dit badeværelse. Prøv at tænde den fluorescerende lyskontakt til at sikre, at du har slået den korrekte breaker.

•Fjern den fluorescerende lys dækning fra bunden af armaturet. Denne procedure vil variere afhængigt af stilen af lys du ejer. Lys med lange rør fluorescerende pærer kræver normalt du at trykke på i på siderne af lys dækning og trække ned. Hvis lyset bruger runde pærer, er lys dækslet sandsynligvis sikret på plads med fingerskruer placeret omkring den udvendige kant af dækslet.

•Tag pærer fra armaturet. Hvis du har lange rør fluorescerende pærer, twist pærer for at fjerne dem fra deres forbindelser. Hvis pæren er rund, afmonterer det elektriske stik og trække pæren ud af sin fastholde parentes.

•Fjern de skruer, der sikker basen plade til loft eller væg med en skruetrækker og trække lampen ned til eksponere ledninger.

•Løsn skruen, der sikrer jorden ledning til armaturet og derefter frakoble ledningerne, der forbinder til ballasten. Placere den lampen ud til siden.

•Twist de to ledninger stadig i loftet eller væggen sammen med en wire møtrik og derefter tape wire møtrik til ledninger med elektrisk tape. Dette forhindrer ledningerne ved et uheld at røre en jordforbundet overflade, før du installerer den nye lys. Hvis du straks installerer et nyt lys, kan du give afkald på dette trin.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com