Hvordan at slippe af mug skader i dit hus

August 22

Hvordan at slippe af mug skader i dit hus

Mold kan vokse i et hjem, når der er tilstrækkelig luftfugtighed, fugt og en fødekilde, ligesom drywall. Skimmel ofte udgivelser giftige sporer at forværre allergier og forårsage respiratorisk spørgsmål mens også beskadige strukturelle komponenter af et hjem. Det er yderst vigtigt at fjerne mug skader fuldt ud og korrekt, eller formen kan vende tilbage. Skimmel skader fjernelse kan være let, afhængigt af det materiale, der er beskadiget.

Instruktioner

•Discard sarte elementer, der er befængt med skimmel i en forseglet affaldssæk. Disse elementer omfatter vandlidende papkasser, bøger og papir, eller andre elementer, du ikke kan rense effektivt uden at ødelægge dem. Hvis din husejere forsikring dækker skimmel skader, kan du muligvis hævde disse elementer.

•Scrub hårde overflader med et mildt rengøringsmiddel, som vaskemidler, at fjerne enhver skimmelsvamp. Mug normalt skader ikke disse overflader, men det skal skrubbes ud, så det ikke sprede. Hvis overfladen er grundigt vandlidende, som er tilfældet med drywall i et oversvømmet værelse, kan vand-beskadiget dele skal være skåret ud og erstattet.

•Vacuum nogen bløde overflader, som ikke er vaskbart, som polstrede møbler og madrasser. Hvis dette ikke fjerner mug skader eller pletter, disse elementer kan have at blive kasseret eller formen vil vende tilbage.

•Wash enhver sengetøj, tøj eller andre bløde materialer, der er blevet beskadiget af skimmel i vaskemaskine ved den højeste temperatur, der er muligt. Dette vil dræbe formen og fjerne pletter.

•Efterlad en affugter i de berørte værelse natten til helt tørre ud området for at forhindre mug i at vende tilbage.

Tips & advarsler

  • Skimmel og vand skader ofte gå hånd i hånd, fordi oversvømmelser og utætheder kan skabe fugt skimmelsvamp skal overleve. Det er klogt at undergå en støbeform inspektion, hvis dit hjem har oplevet de seneste vandskade.
  • Mug kan være yderst farlige, da nogle sorter er giftige og andre frigive allergener. Du kan ikke fortælle, hvilken type skimmelsvamp er til stede uden laboratorieprøver, så altid bære en luft filter åndedrætsværn og beskyttelsesbriller, når der beskæftiger sig med skimmelsvampe eller mug skader. Hvis skaden er mere end 3 fødder af 3 fødder i størrelse, Environmental Protection Agency anbefaler leje en professionel til at fjerne mug skader.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com