Sådan Design din egen dæk til en Mobile Home

August 23

Sådan Design din egen dæk til en Mobile Home

Dæk tilføje mere boligareal til en mobile home, øge værdien af ejendommen. Normalt flere fødder ud af jorden, kræver mobilhomes nogle type trappe enhed for ind- og udrejse. Ved at kombinere et dæk med trapper, kan mobile hjem ejere nyde denne udendørs område til afslapning og underholdning.

Instruktioner

•Vælg placering for dine dæk. Et dæk kan placeres på forsiden eller bagsiden af en mobile home; Det kan også udvide hele vejen rundt i autocamper.

•Decide om formålet med din nye dæk. Agter du at bruge det til underholdning, ekstra boligareal, eller blot som en vej ind og ud af mobil-hjem? Vil du bruge det til grill eller som en forlængelse af en legeplads? Formålet med dæk vil hjælpe til at bestemme den nødvendige størrelse og funktionelt design af dækket. For eksempel, skal et dæk, der anvendes til grill og underholdning en større mængde plads end et dæk designet kun for indgang og udgang i hjemmet. Et dæk, der vil blive brugt som en meditation plads muligvis ikke en rækværket, mens et dæk, der anvendes af små børn skal bruge en sikrede rækværk og en trappe gate.

•Indstil størrelsen på dækket ved hjælp af et målebånd uden for din mobiltelefon hjem. Det er let at undervurdere den rigtige størrelse for et dæk. For eksempel, kan en 8 af 10 fod dæk synes som masser af plads til underholdende, men når møbler og gæsterne er tilføjet, at størrelse dæk kan blive trangt. Tage hensyn til hvad typer af udendørs møbler vil blive placeret på dækket. Efterlad masser af plads til havegrill, havemøbler, blomst plante og ledig plads til bevægelse og leg. Synes om hvor stor ville et indendørs rum med det samme formål skal være og bruge dette som en guide til at bestemme størrelsen af dine dæk. Husk på proportioner af dit hjem, når du planlægger dine dæk størrelse. Et dæk bør ikke overvælde hjem---det skal vises som en naturlig forlængelse af den mobile hjemmet.

•Draw ud flere dæk design ved hjælp af millimeterpapir. Brug magasin billeder og landskabspleje bøger som inspiration for dæk designideer. Et dæk kan have mange forskellige konfigurationer, herunder varierende trappe placeringer og forskellige niveauer. Fortove kan vedhæfte dæk til forskellige udendørs områder eller andre dæk. Omfatte detaljer såsom dæk belysning og indbygget bænke eller gelænder ideer på dit dæk tegninger.

Kortindgangsdør en lokal entreprenør til at bygge dine dæk. Hvis du planlægger at bygge dækket selv, besøge din lokale tømmerhandlen eller home-forbedring butik for at købe materialer.

Tips & advarsler

  • Kvalitet dæk design skaber en landskabspleje omdrejningspunkt, såsom unikke patio møbler eller blomst plante.
  • En mindre dæk af højere kvalitet vil skabe mere hjem værdi end en stor dæk af dårlig kvalitet.
  • Husk på omfanget af mobilhome og omkringliggende landskabspleje ved fastsættelsen af størrelsen af et dæk. Ideen er at opretholde en følelse af balance.
  • Hvis du er usikker på, hvilken størrelse at gøre dine dæk, brug en haven slange eller mel til at tegne en skitse af din fremtidige dæk. Placer havemøbler og andre udendørs elementer inden for disse grænser og prøv "dæk" for størrelse.
  • Tage hensyn til mængden af solen en dæk vil modtage i løbet af de timer, det vil oftest blive brugt. Dette kan påvirke placeringen eller udformningen af dækket.
  • Dæk, som har en masse af højde, såsom dem, der ofte findes på mobilhomes gøre, kan ofte synes større end dæk, der er lavere til jorden. Dette kan kaste omfanget af dæk off mobilhome og omegn.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com