Kan du rense en svamp med blegemiddel?

August 23

Kan du rense en svamp med blegemiddel?

Svampe er en af de første ting du vil sandsynligvis slå til, når opvask eller rengøring din bordplader. Det er vigtigt, at dine svampe skal holdes rene og Kim-fri, fordi du ikke ønsker at gnide snavs, fedt og snavs over dine retter. Et desinfektionsmiddel, der arbejder godt for at desinficere svampe er husholdningernes blegemiddel.

Blegemiddel som et desinfektionsmiddel

Bleach er en fælles desinfektionsmiddel i laboratorier, hospitaler og hjemmet. Det er i stand til at dræbe forskellige patogener, som potentielt kunne gøre dig syg. Dette omfatter forskellige bakterier, svampe, salmonella, influenza A, streptococcus og mange flere. Mange af disse kan være fælles i et køkken miljø. Bakterier og bakterier vokser på uspist mad og kunne forurene din svampe, hvilket er grunden til du bør jævnligt desinficere dem.

Sanitizing svampe

Svampe skal lægges i blød i en opløsning af 3/4 kop af blegemiddel og 1 gallon af vand. For meget blegemiddel kunne spise løs på svamp for hurtigt, samt forårsage hudirritation, hvis du ved et uheld røre ved den. Vride svampe ud under koldt vand efter de har gennemblødt, så lad dem lufttørre på din vask.

Opvask

Nogle gange vil din svamp blive encrusted med madrester og pletter. Blegemiddel er et desinfektionsmiddel, men ikke en stor cleaner, så du bliver nødt til at vaske ud denne jord en anden måde. Sætte din svamp i opvaskemaskinen efter hver brug. Dette vil forhindre bakterier i at opbygge kolonier mellem desinfektion. Sætte svampen i køkkenredskaber caddie på bunden af din opvaskemaskine, så det ikke får kastet rundt.

Forholdsregler

Altid bære beskyttende gummihandsker, når der beskæftiger sig med blegemiddel, og din ærmerne op. Blegemiddel kan irritere din hud og plette dit tøj. Sørg for at grundigt fjerner så meget blegemiddel som muligt fra svampen efter desinfektion det, som enhver resterende blegemiddel vil spise løs på svamp og forkorte dens levetid.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com