Hvordan til at plante arvestykke solsikker

August 23

Der er mange sommer-blomstrende blomster: fugle paradis, nelliker, daylilies, krysantemum, roser og hortensiaer, at nævne nogle få. Den mest elskede sommeren blomstrer kan dog sunflower. Med hybrid avl disse dage, vil du finde mange sorter. Endnu, du sikkert tænke kun af giganter, der kan vokse 6 til 10 fod høje. Arvestykke solsikke frø (Helianthus annuus) er en ikke-hybrid frø, hvilket betyder det oprindelige karakter. Frøene kan gemmes år efter år og du vil stadig få de samme resultater når de er plantet, giver eksterne betingelser er ens.

Instruktioner

•Find arvestykke solsikke frø. De fleste frø, er hvis ikke alle, fundet i lokale havecentre hybrider. For at købe de oprindelige solsikkefrø, vil du højst sandsynligt har til at købe dem over internettet. Internettet er en nem måde at finde virksomheder, der hæve og sælge arvestykke frø.

•Plant frø direkte ned i jorden, hvis du bor i en region med en lang stigende sæson. Solsikker vil tage op til 100 dage til at nå modenhed. Dette ville være USDA hårdførhed plantning zone 5 og derover (Se resources). For koldere klimaer er det nødvendigt at starte arvestykke solsikke frø indendørs.

•Fyld plantning containere med kommercielle pottemuld, op til ½ tomme fra toppen. Du kan bruge kommercielle såning bakker, tørv Potter, genbrugte mad containere eller papir kopper. Fugtes jorden med en vandflaske sprøjte og derefter røre jorden. Ikke våde jord til punktet af dyngvåd.

•Kontrollér, et hul i toppen af jorden i hver container med en blyant viskelæder side. Det bør være omkring en tomme dyb. Drop en frø i hvert hul. Dække hullet med jord.

•Sæt beholdere i en bakke. Dække bakken med et stykke plastic wrap. Forsøg ikke at forsegle plastikken, frø har brug for luft. Den plast wrap hjælper med at holde jorden og frø varmere, opfordret dem til at spire (spire).

•Sæt bakken af beholdere i nærheden af en solrig vindue i et varmt rum. En vestlig vindue er bedst, hvis det er muligt, da det vil få solskin for det meste af dagen.

•Tag plastikfolie når de solsikkefrø begynder at spire (10 til 14 dage). Sprøjte jorden med vand, når det begynder at tørre. Snart vil du have stiklinger.

•Plant solsikke frøplanter udendørs, efter den sidste frost i dit område er overskredet. Udarbejde udendørs plantning jorden ved at bryde det med en skovl og blande en smule af kompost. Solsikker vil vokse i næsten enhver jord, men vil være sundere vokser i en rigere jord.

•Anvend en murske at grave et hul til hver solsikke sætteplante, den samme dybde som container, men en smule større i diameter. Placer udplantningsplanterne ikke tættere end 2 fødder fra hinanden. Fjern hver sætteplante fra beholderen og placere hver enkelt i hullerne. Hælde jorden omkring den oprindelige sætteplante jord, indtil det er kompakt. Giv din solsikke planter en god vanding.

•Når din solsikke planter hver uge, sammen med vanding, ved hjælp af en all-purpose gødning, indtil de bliver kønsmodne (fuld seedede blomsterhoveder).

Tips & advarsler

  • Solsikker elsker solen. Hvis det er muligt, plante dem, hvor de vil få uhindret sollys. Men disse gyldne giganter vil modstå nogle skygge.
  • Hvis du plantning solsikkefrø direkte i jorden, først ændre jorden med kompost og derefter plante frøene på den samme dybde som med containere.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com