Hvor lang tid tager det for en dværg Alberta Gran at vokse?

August 23

Dværg Alberta Gran, er også kendt under sit botaniske navn Gran "Elvis," en lille, evergreen dværg sort af Alberta hvide spruce, hjemmehørende i den nordvestlige region i Nordamerika. Det vokser meget gradvist, modnes over en periode på mange år, og er bredt tilgængelige på hjem og have Centre

Vækst vane

Alberta Gran er et relativt langsomt voksende arter af træet, at nå en moden højde af 12 fod efter omkring 50 år. Træet vokser lodret med en hastighed på 3 inches per år, og meget mere langsomt vandret. Dværg Alberta Gran træer spredt omkring 5 fødder sideværts, over en periode på mange år. Anslå modne størrelser til landskab brug ved at multiplicere 3 inches med antallet af år træet forventes at opholde sig i landskabet.

Foretrukne Habitat

Dværg Alberta Gran træer vokser bedst i fuld sol, men de tåler halvskygge. Den tætte løv kræver luftstrømmen og solskin at undgå overskydende fugt opbevaring, hvilket betyder dværg Gran træer skal plantes fra strukturer eller tætte bevoksninger af høje træer. De foretrækker fugtig, godt afdrypning jord med en høj andel af organisk materiale. Dværg Gran træer er intolerante over for tørke, tør jord, luftforurening og overdreven varme, hvilket gør dem dårlige valg for urban beplantninger.

Foreslåede anvendelser

Den langsomme vækst vane af dværg Alberta Gran gør det et fremragende valg til udplantning i lukkede rum, da mange år vil passere, før træ voxer dets beholder. Det trives som en container plante, og kræver lidt beskæring. Træet gør en fremragende eksemplar eller omdrejningspunkt i anlagte områder, og er også ofte brugt som en forstuen eller foundation busk. Deres pyramideformet, symmetriske form gør dem populære i formel haven beplantninger, og de kan være vanskeligt at integrere i mindre manicurerede indstillinger.

Almindelige problemer

Der er relativt få problemer i forbindelse med voksende dværg Alberta Gran, men træet er modtagelige for et lille antal skadedyr og infektioner, og nogle gange vender tilbage til sin arter form. Dværg kultivarer undertiden tage på vækst vaner af større hvid grantræer og deaktivere parameteren genetiske ansvarlig for dværgvækst, selvom den præcise årsag til dette er uklare. Den tætte løv dværg Alberta Gran træer er et ideelt levested for red spider mider, som hurtigt kan skade et sundt træ, selv om de styres nemt med miticide sprays. Roden rådner er også et fælles problem i dværg Gran kultur, men at undgå overskydende kunstvanding kraftigt reducerer deres forekomst.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com