Centrale kabinet opbevaring ideer

August 23

Centrale kabinet opbevaring ideer

En nøgle kabinet kan hjælpe din familie holde tasterne organiseret, så en rejse ud er aldrig holdt af en søgning efter malplacerede nøgler. Kontroller kabinettet er placeret bekvemt til døren, eller i en central beliggenhed hvis forskellige familiemedlemmer komme ind i huset på forskellige måder, fx børn gennem hoveddøren og du og din ægtefælle via garagen.

Magneter og spejle

Find en flush-mount stil medicin kabinet med en spejlet foran. Kabinetter lavet af metal er bedst, men træ kabinetter vil fungere godt, også. Installere kabinettet, så det er sat ind i væggen, som om det var en ægte medicin kabinet i dit badeværelse, derefter placere tunge magneter langs bagvæggen af kabinettet. De vil holde fast i sig selv, hvis din fryser er metal, eller du kan fastklæbe dem med epoxy for træ kabinetter. Vedhæfte en magnet for hvert sæt af nøgler og tilføje et par af reservedele til gæst nøgler, hvis du har lyst. Brug hylderne til at gemme andre fornødenheder, og holde en tør slette markør enten på en hylde eller tilknyttet spejl ramme. Du kan skrive meddelelser og påmindelser direkte på spejlet, så nemt tørre dem. På grund af regeringens inset stil, vil det ligne en simpel væg spejl, tilføje en smule af sikkerhed til dine vigtigste opbevaring.

Sikker kabinet

Sikker vigtig frysere fås i mange hjem forbedring og nogle varehuse. De kommer i forskellige størrelser, men tendens til at være utilitaristiske metal snarere end noget kan du som en del af dit hjem decor. Vælg en, der er sikret med en kombination afløse, så du ikke behøver en anden nøgle til misplace, derefter male det en mere tiltalende farve og mønster ved hjælp af model-og emalje. Hvis du føler dig kunstneriske, give det en kunst tema. Hvis du er lidt mindre fed, simpelthen male det en farve, der koordinerer med dine andre møbler. Fastgøre det sikkert til væggen, og hvis designet tillader, ramme det med træ eller en premade box-stil billedramme, at omdanne det til funktionel kunst.

Køkkenskab

I stedet for at oprette eller hængende et nyt kabinet, bruge en af dine eksisterende køkken-- eller badeværelse--kabinetter som din vigtigste lagerplacering. Da disse værelser er ofte de første stop for familiemedlemmer, der vender hjem fra arbejde eller skole, bør det være nemt for alle at huske at aflevere deres nøgler. Vælg et kabinet der ikke indeholder elementer, der skal holdes sanitære, som nøgler kan være faldet i et antal steder. Lagerområde til din rengøring leverancer, Tom indkøbsposer eller lignende varer kan virke bedst, eller bruge et krydderi skab, som varerne der er sandsynligvis alle i forseglede flasker. Lim, søm eller skrue flere kroge til indersiden af kabinettet døren, en for hvert sæt af nøgler. Kontroller, at tasterne ikke vil ramme hylderne eller elementer når skabet lukkes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com