Sådan testes et elhegn

August 23

Alle samvittighedsfulde græs ejer skal udføre en periodisk hegnet inspektion. En af disse opgaver er at kontrollere spændingen mens opsøge enhver potentiel fejl i din elektrificeret hegn. En fejl er generelt defineret som pludseligt fald i spændingen. Magt stadig flyder, men på en stærkt reduceret sats. Hvis du ejer den korrekte type af hegn test udstyr, kan du teste for begge disse faktorer samtidigt. Det er nemt og det slår oprunding husdyr, der har brudt igennem en mislykket elhegn.

Instruktioner

•Test spændingen direkte på energizer. Ved hjælp af Notesblok og blyant, optage output-niveauet. Dette nummer er din kontrol faktor. Som du fortsætte med at teste, vil hegnet spænding aldrig være højere end dette.

•Work ned linjen hegn, stoppe med jævne mellemrum at teste hegnet. Registrere dine resultater.

•Test spænding på hvert forbindelsespunkt; f.eks. hvor to tråde af hegn wire er forbundet. Hvis du registrerer et pludseligt fald i spændingen, har du fundet en fejl. Bemærk placeringen, som du bliver nødt til at vende tilbage til senere at udføre reparationer eller vedligeholdelsesarbejde.

•Fortsæt test hegnet med regelmæssige intervaller og på alle andre forbindelsespunkter, at bemærke resultaterne som du fortsætte rundt i græs. Når du er vendt tilbage til dit udgangspunkt, er afprøvning fuldført.

Tips & advarsler

  • Den mest almindelige årsag til et pludseligt fald i hegnet spænding er vegetation såsom høje græs eller tree lemmer "blødning ud" nogle af magt. Regelmæssig klipning og beskæring langs hegnet linje vil hjælpe med at forhindre dette.
  • Hegnet skal være "hot" i at teste det, være omhyggelig med ikke at gøre direkte fysisk kontakt med hegnet wire.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com