Sådan Fortæl Hvis dit hus har skimmel

August 24

Skimmelsvamp er en levende organisme, der lever af fugt. Fugtige steder i dit hjem kan havnen skimmel og meldug, selvom du ikke kan se den. Mold er grimme og kan forårsage sundhedsmæssige problemer. Undersøg dit hjem omhyggeligt for at fortælle, hvis dit hus har skimmel.

Instruktioner

•Look på væggene i dit hjem, især i værelserne, der holder fugt, såsom kælder og badeværelser. Vægge, der sport sort, grøn, orange eller brun områder af misfarvning, der ikke tørres væk, eller gentages, er sandsynligvis påvirket af mug.

•Brug den næse test til at fortælle, hvis dit hus har skimmel. Snuse rundt uden gavn for luftfriskere. Hvis dit hus lugter fugtig eller muggen, kan du har skimmelsvamp, selv hvis du ikke kan se det stiger.

•Kontroller din toiletter for tegn på skimmel eller meldug. Dit tøj, håndklæder eller sengetøj kan jordslåede i steder, hvis der er skimmel vokser i dit hjem.

•Vurdere sundheden for din familie. Nogle skimmelsvampe er giftigt og kan forårsage allergisymptomer i nogle mennesker, ifølge Mayo Clinic. Almindelige tegn hen til kigge efter er vedvarende tilstoppet næse, løbende næser, kløende, rindende øjne, hals irritation og en hoste.

•Measure niveau af fugt i dit hus. Luftfugtighed kits er tilgængelige på hjem forbedring butikker. Federal borger Information Center forklarer, at du er mere tilbøjelige til at blive påvirket af skimmel, hvis dit hjem fugt måler mere end 50 procent. Køre en affugter til at tage fugten ud af luften og sænke chancerne for vokser mug.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com