De bedste blomster til at plante fra frø

January 31

De bedste blomster til at plante fra frø

De bedste blomster til at plante fra frø er dem, der let spire, blomstre hurtigt og blomstrer nonstop hele sæsonen igennem. Årlige blomster passer regningen perfekt. En etårig plante blomster, sætter frø og dør i en enkelt vækstsæson. Nogle årlige planter vil selv frø i haven fra år til år, men det er en god ide at gemme nogle frø, hvis dem planten falder ikke overlever vinteren eller bliver spist af sultne critters.

Kosmos

Cosmos producerer buket-lignende klaser af levende blomster i nuancer af gul, orange, pink, lilla og hvid, der synes at flyde over tråd-lignende segmenterede løv. De varierer i højde fra 2 til 4 fod, afhængigt af sorten, hvilket gør dem ideelle til bagsiden af haven grænsen. De vil selv frø fra år til år. Allerbedst, cosmos trives i solrige, varme, tørre betingelser, dårlig jord og plage-omkostningsfrit. Cosmos tiltrække en bred vifte af bier, sommerfugle og fugle i haven og blomster fungerer godt i buketter.

Bachelor knapper

Bachelor knapper er en gammeldags sommerhus haveplante, der ofte dyrkes i en skæring have. Blomsterne kommer i nuancer af blå, lilla, hvid og lyserød. De vil selv frø, når dette er stiftet. De ikke lang-blomstrende planter så den bedste måde at holde dem blomstrende hele sommeren lang er til tilså frø hver to uger gennem slutningen af sommeren. Deadhead, eller fjerne de falmede blomster, for at fremme disse planter at holde blomstrende. Plant dem i fuld sol. Bachelor knapperne varierer i højden fra 2 ½-4 fødder, afhængigt af sorten.

Morgenfruer

Morgenfrue er en velkendt årlige blomst, der varierer i højden fra 6 inches til over 3 fødder høj! Blomsterne er enten en enkelt farve, stribede eller bi-farve. Blomster farve sortiment omfatter gul, orange, rød, hvid, guld og mahogni. Udover ser temmelig i haven, er der sorter, der kæmpe mod rundorme og sorter, der er spiselige. Deadhead morgenfruer opmuntre dem til at fortsætte med at blomstre. I slutningen af sæsonen, tillade nogle at sætte frø. Når Blomsterkurv har tørret på anlægget, fjerner den, adskille frø, lad det tørre og du kan plante den igen på et solrigt sted det følgende år.

Zinnia

Zinnias er en plante som gartnere har gemt frø fra og sået i deres have siden 1700-tallet, ifølge University of Illinois forlængelse. Zinnias er en wildflower hjemmehørende i Mexico. I dag kommer blomsterne i en regnbue af farver, herunder grøn, lilla, rød, pink, gul og hvid. Nogle af blomsterne er en enkelt farve, nogle er bi-farve og nogle er stribede. Flower former omfatter kaktus, dahlia, enkelt- og dobbeltværelser. Zinnias varierer i højden fra 8 inches til 4 fod høje. Dyrke dem i fuld sol i godt drænet jord.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com