Forskellige former for Orange Hibiscus Tropicals

August 25

Forskellige former for Orange Hibiscus Tropicals

Hibiscus er en slægt af blomstrende buske, der vokser i tropiske og subtropiske områder. De er kendt for deres store prangende blomster, men har andre anvendelser. Hibiscus er en almindelig ingrediens i te, og rødder er anvendt medicinsk. I de fleste områder er hibiscus en indendørs plante. Kun i deres native klimaer, som er frost gratis og lidt fugtigt, kan de være dyrket uden for. Blomsterne åbne bred og ligne turbineblade i form. De har en meget lang Støvvejen, der stikker ud fra byens blomst. Orange er en fælles farve til hibiscus, men næsten alle farver er repræsenteret.

Orange

Orange hibiscus kan være betagende, og dynamikken i farven er næsten utroligt. Orange i kombination med andre farver tilbyder endnu mere sort. Chili er en fluffy appelsinjuice orange med en rød center og hvide vener. En forholdsvis ligetil orange er Orange Lagos, med en rød hals og ingen ruffling. Estelle K er en flad orange blomst med lidt dukkede op kronblade og en rød hals. Alle Aglow er kortet vilde have orange kronblade med gule Centre og en slik-pink hals.

Fersken og Coral

De lyse orange sorter kan være enten fersken eller koral. Nogle grænsen på gul og andre er næsten pink. Vogne af brand er coral med hvide vener og lidt riffled kanter og rødmende Peach har peachy pjusket kronblade med et rødt øje. I kærlighed igen er en delikat fersken med en dyb rød øje. Ivan Smith er svært at beskrive - det er en ruffly lys brændt orange med rød og hvid slik-stribet center. Det er en reel særling men spektakulære i sin skønhed.

Rødlig Orange

Nogle gange er det svært at sige hvor linjen er mellem orange og rød. De mørk orange blomster af Mariachi kan betegnes som kinesisk røde. Det har også gul vener og en bleg lyserød base. Habanero peber er beskrevet som varmt orange, og det har hvide vener og centre. Bull's Eye er en levende mørk orange med en hvid base. Florida solnedgang ser meget gerne en frugtagtig blandet drink, med orange ydre kronblade mørkfarvning til pink som de nær centrum.

Semi-dobbeltværelser og dobbeltværelser

Som om de single blomster ikke var betagende nok, har nogle gange disse skønheder semi-dobbelt eller dobbelt blomster. Magiske øjeblikke er en fluffy dobbelt blomst, der er en blanding af orange, gul og pink. Orange Crush er en mørkere orange dobbelt med hvid mod centrum. Countrymusik er en sorbet orange dobbelt, og Jane Cowel er en Koral dobbeltværelse, der er så fuld, det næsten ligner en pæon. Dobbelt form kombineret med levende orange farve gør disse blomster ganske imponerende.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com