Hvordan man kan genbruge møbler for at opbygge toiletter

August 25

Hvordan man kan genbruge møbler for at opbygge toiletter

Genbrug af gamle møbler, frysere, døre og reoler, er en glimrende måde at levere tilpassede og funktionelle organisation til dit soveværelse uden at pådrage sig nogen ekstra omkostninger. Forudsat at du har rigelig genanvendelige møbler til at fuldføre projektet, er den eneste omkostning for færdiggørelsen træskruer. Re farvning eller malerarbejde alle brikkerne i denne type af store genbrugte møbler installation giver det en samlet og sammenhængende udseende og kan hjælpe med at beskytte det i det lange løb.

Instruktioner

•Find og klart mærke alle studs i væggen hvor skabet skal installeres. Markere begge sider af hver stud at få et klart billede af størrelsen af de træ understøtter skjult i væggen.

•Measure dimensioner af skab området hvor møbler stykkerne vil blive installeret. Overføre disse målinger til et stykke papir og planlægge de bedste steder for de forskellige elementer af positionering sektioner til at skalere til et klarere installation. Placer kabinetter i øjenhøjde for den mest praktiske arrangement til at hænge tøj. Planlæg at sætte et kabinet i begge ender af skabet og køre en gamle rækværk mellem dem for at gøre de vigtigste bøjle. Sætte reol sektioner på toppen og bunden af skabet at gøre brug af rummet. Placer skuffe sektioner nederst i skabet.

•Forbered møbler til at blive fastgjort til væggen af skæring skriveborde i komponent stykker, såsom skuffe sektioner og et skrivebord. Fjern beslagene fra rækværk og fjerne alle unødvendige hardware fra komponenter.

•Anbring hvert stykke af møbler mod væggen i det udpegede område med bunden stykker først. Angive en tømrer niveau mod møbler for at sikre det er lige derefter bore gennem den bageste bestyrelse møblerne i studs med huller fordelt hver 6 inches. Fastgøre objekter med ingen bageste bestyrelser, som hylder, ved at placere 3 tommers L-beslag nedenunder hylderne og mod hylderne og parenteser. Fastgør beslagene til væggen med 3-tommer træ skruer og hylderne med 3/4-inch træskruer.

•Fortsæt vedhæfte resten af møblerne på samme måde og arbejde op til skab væg som du går.

•Drill huller, der er den samme diameter som en gammel rækværket ind side bestyrelserne i et skab derefter glide et kabinet i hver ende af rækværket. Lim rækværket på plads og derefter vedhæfte kabinetterne til væggen med den samme metode, vedhæftet fil.

Tips & advarsler

  • Knytte andre møbler til væggen kreativt. Sætte op et hele skrivebord til et unikt udseende eller hænge gamle træ døre til ydersiden af skabsplads til at skjule indholdet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com