Hjemmelavet metoder til fjernelse af Rust

October 9

Rust kan permanent beskadige metalliske overflader, værktøj og udstyr. Hjemmelavet metoder til rust fjernelse omfatter sure frugter, rengøringsmidler, opbakning soda og eddike. Disse metoder er billige og vil ikke forurener miljøet. Hvis allergisk over for skrappe kemikalier, kan hjemmelavet rust rengøringsmidler du fjerne rust uden at have en allergisk reaktion.

Naturlige ingredienser

Ingredienser som sure frugter og havsalt findes i dit køkken kan være nyttige i at fjerne små rust pletter. Skære en citron eller lime i halve og belægning den kødfulde del med havsalt skaber en slibende overflade. Surhedsgraden i frugt og abrasiveness af havsalt hjælpe løsne og fjerne rust fra de fleste overflader. Bære handsker, hvis følsomme over for citron eller limesaft. En tør klud kan bruges til at fjerne løs rust flager. Kontroller overfladen er helt tør at forhindre fremtidige rust opbygning.

Borax

Borax er et rengøringsprodukt fundet i vasketøj midtergangen af de fleste købmandsforretninger. Når blandet med citronsaft eller hvid eddike, borax hjælper med at fjerne rust, snavs og andet snavs. For at gøre denne rust fjernelse løsning, bland lige dele borax og citronsaft eller eddike i en skål. Bruge en tør klud eller svamp til at sprede løsningen på de rusten overflade eller suge rusten objekter i løsningen. Afhængigt af størrelsen af pletten, kan du skal suge eller genanvende løsningen flere gange. Fjerne eventuelle resterende rust og skyl med vand. Tørre overfladen helt.

Hygroden peroxid og bagepulver

Hydrogenperoxid og bagepulver blandes sammen form en pasta, som kan hjælpe med at fjerne rust pletter. Oprette pastaen, tilføje brintoverilte til tvekulsurt natron og blandes. Du skal muligvis tilføje ekstra hydrogenperoxid for at opnå en havregryn-lignende tykkelse. Brug en svamp eller en lille pensel til at sprede pastaen over rust pletten. Lad sidde i mindst 15 minutter og fjerne ved hjælp af vand og en tør klud. Afhængigt af størrelsen af pletten skal du gentage processen. Sørg for at overfladen er helt tør efter fjernelse af rust.

Rust forebyggelse

Rust opstår når kemikalier i metaller som jern og stål oxidere efter at komme i kontakt med ilt. Eksponering for ekstrem varme, fugt, vand og salt vand fremme udbredelsen af rust. For at forhindre rust opbygning på værktøjer og metal overflader, dække udendørs udstyr under kolde og regnfulde sæsoner. Gemme værktøjer i kølige, tørre steder. Opbevar ikke værktøjer og andet udstyr i uisoleret kældre, udendørs skure eller ekstremt fugtige områder som rust kan udvikle.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com