Hvordan at vokse urter med jordbær

August 26

Hvordan at vokse urter med jordbær

Jordbær er frodige, produktive og hårdfør i hjemmet haver, med mange sæsoner af vækst og frugtsætning. Urter vokser til kun to sæsoner, men giver gentagne høstudbytter gennem sommeren. Mens jordbær og urter ikke må blandes i køkkenet, de vokse i samme have, med lignende jord, sol og vand behov. Forberede et stort område og plante dem sammen, eller Giv hver afgrøde sin egen separate plot.

Instruktioner

•Start jordbær og urter i midten af foråret når natten temperaturer nå 65 til 70 grader Fahrenheit. Disse planter er bedst med varme, solrige starter.

•Vælg en stor, plan site med fuld soleksponering og hurtig året rundt dræning. Jordbær live for tre til fem sæsoner og kræver disse betingelser hele året.

•Amend jord gennem hele webstedet. Slå 5 til 6 inches af organisk kompost ind i top 10 til 12 inches af naturlige jord at give planterne en dyb, rig og løs fundament. Bland 6-24-24 granuleret gødning i top 6 inches af jord med en hastighed på 2 lbs. pr. 100 kvadratfod. Denne gødning tilskynder root etablering.

•Plan dine beplantninger. Angive en urtehave i hjørnet af jordbær plot eller plante urt planter i blandt jordbær. Giv jordbær stiklinger 15 til 24 inches af plads i rækken og efterlade 3 til 4 fod mellem rækkerne. Plant urter på 6 til 12 inches i de tomme rækker eller i urtehaven. Ikke plante krydderurter mellem jordbær planterne i rækken, som jordbær kræver plads til at sprede. Urter som basilikum, oregano og timian kan begrænse insekt populationer i strawberry patch.

•Kapacitet hele patch med 2 inches af vand hver uge for at holde jordbær og urter fugtig og voksende. Lægge 1 til 2 inches af organisk kompost på udsatte jorden omkring alle planterne for at holde jorden fugtig og varm.

•Fertilize jordbær på midt i sæsonen med 12-12-12 granuleret gødning, ifølge producentens anvisninger. Ikke befrugte urter, som de producerer rigere, lækrere vækst uden gødning.

•Harvest urter i den første sæson. Flok stilke og skær dem på jorden. Forvent en jordbærhøsten i anden sæson.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com