Hvor meget sol energi tager det at køre en 1.000-kvadrat-Foot House?

August 26

Hvor meget sol energi tager det at køre en 1.000-kvadrat-Foot House?

Alt i dit hjem, der er sluttet til en stikkontakt brænder kilowatttimer af elektricitet. Store apparater, der er tilsluttet og køre hele tiden, såsom køleskabe og centrale klimaanlæg om sommeren, bruge flere kWh elektricitet end mindre apparater, der anvendes lejlighedsvis, såsom fjernsyn og mikrobølgeovne. Solenergi til magten elektricitet i et hjem leverer elektrisk kilowatt-timer baseret på solpaneler og tilgængelige sollys samling kapacitet.

Bestemmelse af Kilowatt skik

Det første skridt i solenergi planlægning er at beslutte, om du vil solenergi til at generere alle din elektricitet, der er kaldet en off-grid system, eller hvis du ønsker at generere nogle solenergi til at reducere dit el forbrug, kaldet bundet til gitter-systemer. Det andet skridt i en solenergi installation plan er at fastlægge den samlede gennemsnitlige kilowatt skik i dit hjem. Dette gøres ved hjælp af en historie af elektriske forbrug og hensyntagen til fremtidig brug. Kig på den månedlige forbrug fra el-regninger for mindst to seneste tidligere år at lære dit hjem kilowatt skik.

Størrelse af solenergi indsamling paneler

Størrelsen af solenergi indsamling paneler bestemmer, hvor meget solenergi, de indsamler, og størrelsen af batteriet lagerenheder bestemmer, hvor meget solenergi kan lagres. Paneler bruges sammen i en gruppe eller en matrix, forbundet med hinanden og enten kabel direkte ind i hjemmets elektriske panel eller til en lagerenhed som et batteri bank. Samling kapacitet panel gange antallet af paneler bruges i matrixen bestemmer samlede kilowatt-timer array kan indsamle under fuld soleksponering.

Bundet til gitter eller Off-Grid

Boligejer har mange valg af solenergi udstyr til bolig solenergi, afhængigt af hvor meget elektricitet er påkrævet og hvad budgettet er for udstyr. Eventuelt total udskiftning af electric company magt en off-grid-systemet er påkrævet, vil generere den gennemsnitlige daglige kilowatt-timer i øjeblikket anvendes og en stor nok til at gemme lagersystem indsamlet solenergi fordele når det er nødvendigt. Hvis hjemmet vil holde kontakten til den elektriske selskab magt men generere halvdelen eller mere af sin elektricitet med solenergi, er derefter et system, der er knyttet til gitteret nødvendigt, med sol samling udstyr wired i hjemmets elektriske panel.

Yderligere overvejelser

Mængden af energi, det tager for at køre en 1.000-kvadrat-foot hjem varierer på grund af typerne af apparater i hjemmet og typer af opvarmning og air conditioning systemer installeret i hjemmet. Mange huse har en kombination af el og naturgas til belysning, elektronik og elektriske apparater, opvarmning og aircondition, varmt vand, ovne og tøj tørretumblere. For en sol samling system til at generere alle hjemmets energi, skal apparater, der kører på naturgas erstattes med elektriske apparater, tilføje til de samlede omkostninger af solenergi system.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com