Hvordan til at bygge din egen swimmingpool

August 26

Hvis du kan bygge et hegn kan du opbygge en swimming pool. Det spørgsmål, du skal spørge er, har du tid og energi til at gøre det? I titusindvis af dollars i besparelser er det mindst værd at granske. Bygge din egen swimmingpool er et stort projekt med mange variabler baseret på personlige behov så disse Husk på disse er bare grundlæggende tips til at få dit sind arbejder.

Instruktioner

•Figure dimensioner og begynde at bygge. Når du beslutter dig for placering og dimensioner af din pool, udgrave en 39-tommer dybt hul til dimensionerne af din pool. Indlæg placeres derefter rundt på indersiden af kanten, og et hegn er bygget mellem stolperne. Når den indvendige side af hegnet er foret med krydsfiner, er hulske, hjemsendelse montering og pool lys klar til at blive monteret i væggen.

•Build din pyntede. Den næste fase begynder med at bygge pyntede omkring poolen. Brug enten træ eller beton. Derefter grave ned din dybe ende til den ønskede dybde. Når du har gjort, kan du linje bund med sand eller lys beton og finish vægge med den særlige skum.

•Line og fyld. Når grave og bygning er gjort alt, hvad der er tilbage er at bilægge lineren på plads og fastgøre det på banen. Er du klar til at fylde det op og pynte det med din favorit tilbehør.

•Understand fornødenheder. Enkel ret? Det virkelig hårdt arbejde kommer med bestemmelse af hvad du har brug for og hvordan man får det. Her er den bedste del. Konkrete planer, instruktions videoer, og alle de materialer, du har brug for er tilgængelige i kits på kun to eller tre tusind dollars. Er du klar til at begynde at grave?


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com