Sådan installeres en 3 fod Vinyl hegn

August 26

En vinyl hegn er en god mulighed for boligejere, der ikke har tid til regelmæssig hegnet vedligeholdelse og reparationer. Den holdbare hegn giver fordelene ved øvrige hegn uden de ulemper, som omfatter rådnende (træ) eller Rustende (metal). Installeret korrekt, det giver privatlivets fred, afgrænser ejendom, begrænser børn eller kæledyr og omslutter en særlig plads. Selvom du kan hyre en professionel til at installere en 3-fod vinyl hegn, overveje at installere det selv at spare penge.

Instruktioner

•Sæt indsatserne i jorden på hjørnerne af området du vil vedlægge. Vind en længde af sejlgarn omkring ét spil og udvide den til de resterende stakes. Også markere placeringer for linje stillinger langs hegnet linje. Space disse langt nok fra hinanden, så hvert afsnit af vinyl hegn vil passe mellem dem.

•Dig huller til vinyl hegn post huller ved hjælp af en post hul gravemaskine. Grave hvert hul 18 inches dyb og lidt bredere end bredden af stillingerne. Ideelt set bør hvert hul måle tredjedel længde af post plus 6 inches for grus. Tamp bunden af hver enkelt hul med en sikret at komprimere jorden.

•Tilføj 6 inches af grus til hvert hul og tamp det på plads. Tilføje quick-sæt beton til vand i en trillebør og bland med en murske, indtil det når frem til en brugbar sammenhæng.

•Tilføj flere inches af beton over grus i et hul og stå et indlæg lodret på det. Hverve en hjælper til at holde stillingen oprejst, mens du tjekker sin plan for at sikre det er lodret og justeres om nødvendigt. Pack beton omkring posten indtil flere inches fra toppen. Hold stillingen i sted i 15 minutter, så det sætter før du installerer en post i den tilstødende post hul og efterfølgende huller.

•Undersøg beton omkring indlæg efter 24 timer til at bestemme, om det har kureret. Pack snavs over den hærdede beton indtil niveau med den omgivende jord.

•Sæt to metal jernbane bøjler til et hjørne post med 3/4-inch skruer. Måle og markere placeringer for bøjler på de tilstødende stillinger, så de er identiske med de foregående indlæg og står over for hinanden. Læs producentens anvisninger for bøjle mellemrum afhængigt af typen af vinyl hegn du installerer eller Vedhæft en bøjle flere inches over jorden og de andre flere inches nedenfor toppen, på den samme post. Bruge to skruer pr. bøjle.

•Enlist en hjælper til at holde ene ende af en vinyl hegnssektion, mens du holder anden enden. Skubbe enderne samtidigt i hanger parentes mellem tilstødende indlæg. Knytte hver hegnssektion til bøjlen ved hjælp af fire 3/4-inch skruer. Fortsætte med at installere de øvrige hegn dele mellem tilstødende indlæg indtil 3-fods hegn er fuldført.

Tips & advarsler

  • Plads den nedre ende af hegnet skinnerne mindst 2 inches over jorden.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com