ECHO blæser problemer

August 26

ECHO blæser problemer

ECHO magt løvblæsere er designet til værftet vedligeholdelse og oprydning. Blæsere er bedømt baseret på kubikfod per minut (cfm), som måler mængden af luft flow de kan generere, og bestemmer, hvor hurtigt blæseren fjerner snavs. Blæser vedligeholdelsesproblemer omfatter tab af magt, evne til at starte eller luft-flow problemer på grund af tilstopning.

Motoren starter ikke

ECHO magt blæsere kan opleve et problem med motoren starter ikke. I mange tilfælde det skyldes brændstof ikke nå karburator eller cylinder. Check for en tilstoppet brændstof linje. Sørg for brændstof si ikke er tilstoppet. Kontroller justeringen choker er i den korrekte position som angivet af fabrikanten. Sørg for spark plug wire sidder helt på tændrøret. Kontrollere tændrør for at afgøre, om det er forurenet og skal udskiftes.

Motoren kører derefter dør

Din magt blæser kan starte i første omgang men så stop kører, hvilket tyder på der er en anden vedligeholdelse problem. Kontrollere hvis luft og brændstof filtrene er tilstoppede og bestemme, hvis de har brug for rengøring eller udskiftning. Sørg for, at hverken brændstof udluftningsanordning eller gnist afleder skærmen er tilsluttet. Tjek karburatoren og kølesystem for at bestemme, hvis de funktionssvigt bliver for varmt under brug.

Blæser frembringer ikke luft

Strøm blæser kan blive tilstoppet over tid og gentagen brug, forårsager et fald i lufttrykket, selv når motoren kører. Kontroller blæser røret at afgøre, om et fremmedlegeme er indgivet inden for den pipe output. Afgøre, om røret er løs eller afbrudt fra motoren, da dette vil også påvirke luftstrømmen.

Motoren krank ikke

Hvis du forsøger at tænde din Echo magt blæser og motoren ikke krank eller "Vend", er dette sandsynligvis på grund af en større indre motorfejl. Kontakt Echo forhandleren eller producenten for yderligere oplysninger eller at bestille en udskiftning blæser, hvis maskinen er stadig under garanti.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com